Een oplaadbare lamp, dat is handig!

kappiesFatboy maakt behalve zitzakken ook hele fijne lampen. Ik ben een beetje verliefd op de witte Fatboy Edison ´the Petit´ – ja er is ook een (hele) grote versie van. Zo strak en mooi en ideaal voor overal in huis en zelfs voor buiten! Hij is oplaadbaar, heeft drie standen die fijn helder licht geven en is (bijna) onbreekbaar.

Binnen op tafel, bij je bed of in de tuin op warme zomeravonden, hij staat overal leuk. Bovendien zijn er heel veel verschillende hippe ´kapjes´ waar je hem iedere keer een andere look mee kan geven. De schemerlamp, de kerstlamp, roze ruitjes, een haardvuurtje of zelf ingekleurd door de kinderen en nog veel meer keuze.

Mijn dochter is er ook blij mee, hij is perfect voor in haar kamer. Geen snoeren om over te struikelen, geen stekkers om aan te trekken en geen gloeilampje dat meteen breekt als het lampje valt (wat nogal eens gebeurt…). Ze kan hem neerzetten waar ze wil en af en toe doen we er een nieuw kapje om en heeft ze weer een hele nieuwe lamp!

Fatboy Edison the Petit kost 59,00 euro en de kapjes 14,95 euro per stuk. O.a. hier te koop.

kantkappie

Vorig artikelDe leukste dagboeken voor mama’s (to be)
Volgend artikelThe best of Pinterest – Koningsdag!
Sarah Breimer
Sarah Breimer is schrijfster van reisboeken en korte verhalen. Ze werkte zes jaar bij uitgeverij Lemniscaat waar ze alles leerde over mooie boeken, schrijven, lezen en uitgeven. Naast zelf schrijven leest ze graag voor anderen die schrijven om hen te adviseren en te inspireren in hun werk en schrijfstijl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in