Een super origineel kraamcadeau!

geboortekistjeHoe leuk is dìt?! Ik kwam het tegen toen ik cadeautjes aan het zoeken was voor Lenthe en Yuren, allebei in april jarig. Ik heb een hoop spulletjes los, maar in dit geboortedoos van het leuke merk Moulin Roty kun je alles bij elkaar bewaren. Wel zo handig (en leuk) voor later. Een super origineel kraamcadeau!

Wat kun je doen met de geboortedoos van Moulin Roty?

Waarom vind ik de geboortedoos van Molin Roty zo’n superleuk kraamcadeau? Je kunt er namelijk allerlei lieve dingen in bewaren uit de kraamtijd en daarna. Zo kun je bijvoorbeeld foto’s aan de binnenzijde van het doosje plakken van het kind, de ouders en de grootouders. Verder zitten er allerlei vakjes en blaadjes in, waar je de tandjes, een plukje haar, de eerste schoentjes en lieve kaartjes of andere spulletjes kunt bewaren. Dat is weer eens wat anders dan in al die losse doosjes die overal slingeren. Heel leuk idee!

Welke uitvoeringen zijn er?

De geboortedoos van Moulin Roty is verkrijgbaar in zes verschillende uitvoeringen. Het verschil zit ‘m voornamelijk in de kleuren (blauw, roze of meer neutraal), maar ook de binnenzijde ziet er iets anders uit. De meeste geboortedozen hebben franse teksten, maar er is ook één versie met Engelse tekst.

Waar koop je de geboortedoos van Moulin Roty?

De geboortedoos van Moulin Roty is dus een super origineel kraamcadeau en oa te koop bij Villa Hoera. Hij kost €34,95. Je kunt ‘m online bestellen en laten bezorgen bij jou thuis, of direct laten verzenden naar de kersverse ouders als origineel kraamcadeau!

geboortekistje moulin roti

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
geboortedoos Moulin Roty
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Vorig artikelKom in de kas
Volgend artikelEen traktatie voor je smaakpapillen!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in