Kado met een Boodschap

Een site waar je gelijk vrolijk van wordt en waar je ook nog eens hele leuke cadeautjes kunt bestellen, dat is Kado met een Boodschap. De naam zegt het eigenlijk al, je kunt er mooie cadeautjes bestellen met een boodschap. De site is erg overzichtelijk en daardoor kun je snel vinden waar je naar op zoek bent. Wat ik zelf helemaal geweldig vind als cadeautje is de Flessenpost. Het pakketje bestaat uit een glazen flesje met een boodschap er in. Op de website kun je al aangeven wat er op het briefje moet komen te staan. Je boodschap wordt dan handgeschreven afgedrukt en in het flesje gestopt. Het flesje wordt in een mooi doosje als cadeautje opgestuurd. Je kunt zelf kiezen welk thema het pakketje moet hebben. Zoiets is natuurlijk erg leuk om op te sturen naar iemand die net bevallen is, of gewoon naar je grote liefde. Sinds kort hebben ze bij Kado met een Boodschap ook hele mooie kraamkado’s. Van slabbetjes tot kruikzakken. En op alle kraamkado’s kun je de naam en geboortedatum van de baby laten drukken. Alles wordt verzonden is een prachtig doosje ook weer met een persoonlijke boodschap. Als je nog op zoek bent naar een uniek cadeautje, dan moet je zeker even gaan kijken bij Kado met een Boodschap. Want naast de flessenpost en de kraamkado’s is er nog veel meer leuks te vinden.

Namens Kado met een Boodschap mogen wij een aantal leuke producten weggeven. Namelijk Flessenpost naar keuze, een leuk tegeltje met de tekst ‘You look really good today, of een kraamkado, algemeen of gepersonaliseerd met naam een geboortedatum, met keuze uit een handdoekje, slabbetje of kruikzak. Wat moet je hiervoor doen? Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Vertel ons wat jij nou zo Hip & Hot vind aan Kado met een Boodschap. Wellicht heb je nog een goed idee voor een nieuw product? De twee leukste inzendingen worden beloond met een van de bovenstaande cadeautjes.

Naast de geweldige winactie mogen we de lezers ook nog een 10% korting aanbieding op alle kraamkado’s met naam en geboortedatum. Gebruik hiervoor de code KRAAMHIPHOT.

Vorig artikelMoa Groene Wonderbalsem
Volgend artikelIn de dop
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in