Personello fotokussen: een origineel kraamcadeau

babydeken-rozeAls iemand in je naaste omgeving bevallen is, wil je het liefst met een origineel kraamcadeau voor de dag komen. Er is tegenwoordig zoveel aanbod, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Recent kwam ik op het spoor van een nieuw leuk kraamcadeau, wat ik met jullie wil delen. Een Personello fotokussen! In deze blog ga ik je alles vertellen over dit bijzondere, gepersonaliseerde kussentje. Je vindt het hier. Persoonlijke cadeaus zijn namelijk altijd een goed idee. Newborn papa’s en mama’s houden ervan, zo’n product met een foto, de naam en geboortedatum van je pasgeboren kindje.

Lees ook: 6 tips voor originele kraamcadeaus

Personello fotokussen: een origineel kraamcadeau

Het is echt een Nederlandse kraamtraditie om een cadeautje te geven als iemand net bevallen is. Ik vond het heel leuk om steeds die persoonlijke presentjes te ontvangen als iemand op bezoek kwam. Wij hebben nog steeds het fotokussentje dat we kregen toen Sterre geboren was. Dat is inmiddels al bijna 14 jaar geleden. Het fotootje is klein en nog niet van goede kwaliteit, maar de technieken zijn veel verbeterd in de loop van de jaren. Zo zag ik dat het Personello fotokussen al van veel betere kwaliteit is dan destijds. Het is zo leuk om zo’n kussentje te hebben. Ik weet nog hoe bijzonder ik het vond: een kussentje met een foto van mijn eigen baby erop. Sterre kan er zelf ook geen afstand van doen, hij ligt nog altijd op haar kamer. De kussens zijn dus verkrijgbaar met foto, maar ook met de naam, geboortedatum, geboortetijd en lengte van je kindje.

kussens-geboorte

Geboortedekens met naam en geboortedatum

Daarnaast zijn er ook hele leuke geboortedekens die tof zijn als kraamcadeau. Deze zijn leuk om als wieldekentje te gebruiken, dekentje in de kinderwagen, maar ook om je kindje heerlijk in te wikkelen als je borstvoeding geeft. Daarnaast kan je baby er op spelen als het in de fase is dat het op de grond wil liggen met iets van speelgoed. Zo’n dekentje is een stuk warmer dan een de koude vloer. Een kindje zal er dus heel comfortabel op liggen. Ook dit is dus een erg fijn kraamcadeau waar de ouders van het pasgeboren kindje heel blij mee zullen zijn!

babydeken-blauw-2

Gepersonaliseerde kraamcadeaus

Persoonlijke kraamcadeaus zijn heel bijzonder om te krijgen als je pas een kindje hebt gekregen. Naast de hierboven genoemde opties van een gepersonaliseerde deken of een personello fotokussen, zijn er natuurlijk nog veel meer leuke gepersonaliseerde kraamcadeaus te bedenken. Kijk zelf maar eens op de website van Personello, dan kun je zien of er iets bij zit dat jou aanspreekt.

babydeken-blauw

 

Vorig artikelWestern Park Boskovice: het Wilde Westen in Tsjechië
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #290
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in