Een vaas van vilt

Soms is de eenvoud juist datgene wat een product heel mooi en stijlvol maakt. De eenvoudige vormen maken je huis super gezellig.
En dat doen deze vazen van vilt ook.

De vazen van Givings zijn in verschillende hippe kleuren vilt verkrijgbaar. De vaas is handgemaakt van 100% viltwol, en moet daarom met koud water gewassen worden.

Stap 1. Koop een vaas in jou lievelingskleur op givings.nl
Stap 2. Pak een oud vaasje, en een groot glas of een leeg augurkenpotje en doe de hoes hieromheen.
Stap 3. Koop bij je plaatselijke bloemenkraam een vrolijk bosje en zet deze in je nieuwe vaas.
Stap 4. Zoek een leuk plekje in huis! En klaar is kees, je zit er weer hip en hot bij!

Heb jij geen zin om iedere week nieuwe bloemen te halen omdat echte bloemen niet het eeuwige leven hebben? Dan kan je op de website ook mooie gehaakte bloemen kopen. Deze blijven altijd mooi, en passen erg goed bij de vaasjes van vilt.

De vazen kosten 9,50 euro per stuk. Maar wij mogen er ook 2 weggeven! Als je kans wil maken moet je de volgende vraag beantwoorden. In hoeveel verschillende kleuren zijn de vaasjes verkrijgbaar? Weet jij het antwoord? Vul hem dan in op dit formulier. Deze actie loopt tot 20 april 2011.

Vorig artikelUitgeverij madelief!
Volgend artikelKaartje van Jakima
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in