Tafelzeil in hippe printjes en handige formaten

dandelion tafelzeil lichtgroenTafelzeil is nogal handig om je tafel te beschermen, zeker als je jonge kinderen hebt. Er wordt namelijk nogal wat afgeknutseld, geknoeid, geverfd en geramd op zo’n eettafel. Dat geeft helemaal niks, want dat is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Alleen wil je wel graag dat je tafel niet beschadigd. Daarom ben ik fan van dit soort tafelbekleding. Transparant tafelzeil of een gecoat tafelkleed in hippe printjes en het formaat dat past bij jouw tafel. In deze blog vertel ik je waar je zulke bescherming voor je tafel kunt kopen (met korting!)

Lees ook: een tafelkleed voor buiten

Tafelzeil in hippe printjes en handige formaten

Er zijn drie nadelen aan de meeste soorten tafelzeil: het is vaak verkrijgbaar in vaste formaten die dan net niet op jouw tafel passen, het is soms stug en ziet er daarom minder mooi uit op tafel en er is geen patroontje of printje te vinden dat jij leuk vindt. Gelukkig heb ik nu een winkel gevonden die zich gespecialiseerd heeft in tafelzeil. Hier kun je tafelzeil vinden in alle soorten en maten. Precies wat ik zocht dus! Bovendien kun je jouw gewenste tafelzeil ook nog eens online kopen.

tafelzeil transparant

Tafelzeilonline

De winkel waar ik het over heb is Tafelzeilonline. Hier kun je gewoon tafelzeil, transparant tafelzeil, gecoate tafelkleden of bescherming voor je tafel in een afwijkende maat kopen. Ook hebben ze een gecoat tafelkleed in verschillende leuke printjes beschikbaar. Een stuk beter dan van dat saaie tafelzeil in een enkele kleur. Het werkt zeker sfeerverhogend als je een hippe print kiest voor jouw tafel.

Kortingscode Tafelzeilonline

Denk jij nu bij het lezen van deze blog: yes, hier was ik altijd al naar op zoek? Dan heb je geluk, want ik heb een Tafelzeilonline kortingscode, waarmee je 10% korting krijgt op je bestelling van je tafelzeil. De kortingscode is: GOLB2019.

tafelkleed tafelzeil online

Tafelzeil voor de feestdagen

Momenteel is er een mooie collectie tafelzeil voor de feestdagen beschikbaar. Een deel daarvan vind ik persoonlijk nogal hysterisch, maar er zijn zeker een aantal hele mooie tussen die niet zo druk zijn. Er zijn ook effen tafelkleden, of met kerstbomen en kerstballen.

rond tafelkleed sterren feestdagen

Voordelen van een gecoat tafelkleed

Het fijne aan een gecoat tafelkleed of een zeil voor op je tafel is dat het gemakkelijk is schoon te maken. Het geeft bescherming voor jouw eettafel. Even een doekje er overheen en het is weer schoon. Kinderen die bijvoorbeeld met hamertje tik op tafel timmeren, beschadigen de tafel niet zo snel als er zeil overheen ligt. Geen krassen meer, geen butsen in je tafel, een vlekken. De kinderen kunnen gewoon lekker aan tafel spelen zonder problemen. Ideaal toch?

Winactie

Namens Tafelzeilonline mag ik een tegoed van €25 weggeven. Meedoen? Laat op onze Facebookpagina een bericht achter met welk tafelzeil jij zou kiezen als je het tegoed zou winnen! Deze winactie loopt tot 23 december 2019.

pizzarette recepten en mini pizza's

Vorig artikelKorting voor Legoland Denemarken
Volgend artikelKletspot; zelf maken of kopen?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in