Kaartje van Jakima

Wat is er nu leuker dan de geboorte van jou kind? Je wilt alles goed geregeld hebben, ook moeten natuurlijk de geboorte kaartjes op tijd zijn geregeld! Jakima kaarten heeft een groot assortiment met verschillende geboorte kaartjes! Alle kaartjes hebben hun eigen uitstraling, en zo is er altijd wel een kaartje die bij jullie past. Er is zelfs een ruime keuze uit kaartjes voor tweelingen. De hoofdrol van deze kaartjes zijn altijd baby’s, patronen, beesten of je eigen foto. Wat ook leuk aan de kaartjes is, is dat je zelf kan kiezen welk lettertype je wilt en je al kan bestellen vanaf 20 stuks. De illustraties op deze kaarten zijn heel vrolijk. En de binnenkant is net zo kleurrijk als de buitenkant! Als je het leuk vind om deze kaart ook op canvas te krijgen kan dit ook! Dit staat leuk voor bijvoorbeeld op de kinderkamer.

New! Jakima verkoopt ook wenskaarten. Leuk voor als je juist iemand wil feliciteren met de geboorte van hun zoon of dochter? Of misschien wel leuk voor verjaardag/Valentijn en zomaar. Vanaf 1,49 euro kan je al een kaartje bestellen dat thuis word opgestuurd.

Wil jij ook een kaartje sturen? Wij geven maar liefs 4 actiecodes weg die per stuk een waarde hebben van 7,50 euro! Deze mag je vrij besteden in de wenskaarten shop van Jakima. Je maakt kans op een van deze codes wanneer je de volgende vraag goed beantwoord in dit formulier. Hoeveel wenskaarten verkoopt Jakima in haar wenskaarten-webshop? Deze actie loopt tot 21 april 2011.

Vorig artikelEen vaas van vilt
Volgend artikelColorCap
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in