Het grootste assortiment muurstickers!

muursticker haasjeZò leuk om een saaie muur op te vrolijken met muurstickers! Gaat een stuk sneller dan met behang, en ook het verwijderen is zo gebeurd.   Ideaal, want dan kun je nog eens switschen. Om maar even in het thema lente/pasen te blijven: ik vond bij Wallart-deco deze vrolijke haasjes voor op de muur. Zo breng je in een handomdraai je woonkamer in paas-sfeer. En zelfs na de pasen past deze muursticker nog prima in huis, krijg je eindelijk een beetje lentesfeer. De tak met het vogelhuisje is in zowel zomer als winter leuk, en past in een kinderkamer of in een andere ruimte. Wallart-deco heeft echt een ontzettend uitgebreid assortiment. Naast muurstickers kun je er ook terecht voor glaskunst, woonaccessoires, canvas en raamstickers. Ga er maar eens voor zitten en kijk wat voor leuke & originele muurstickers ze hebben bij Wallart-deco! Love your home!

En uiteraard een leuke actie: op een bestelling met een minimum waarde van 25,- euro krijg je met de code hiphot 5,- euro korting.

muursticker tak

Vorig artikelEieren zoeken op een bijzondere manier!
Volgend artikelStart met shoppen bij Purestarters
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in