7 gratis Koningsdag printables die jouw kind geweldig vindt

Met Koningsdag op komst vinden kinderen het heerlijk om rondom dit thema aan de slag te gaan. Niks is leuker om vast in de stemming te komen, en ze steken er nog wat van op ook. Op diverse plekken op internet vond ik leuke gratis Koningsdag printables die jouw kind zeker weten geweldig gaat vinden.

koningsdag-gratis-printables

  1. Op Kleuteridee.nl vond ik een heleboel leuke knutseltips, inclusief deze printable met portretjes van het koninklijk huis. Print ze uit op stickertjes en laat je kind een kroon ermee versieren.
  2. Iedereen kent de Milestonecards wel, die leuke set kaarten die je als kraamcadeautje kunt geven om je baby bij elke mijlpaal met een kaart te kunnen fotograferen. Deze versie van “mijn eerste Koningsdag” mag natuurlijk niet ontbreken. Massaal op de foto met de baby’s 27 april!
  3. Gaat jouw kind op de vrijmarkt staan? Dan moet dat natuurlijk wel worden voorbereid. Op Style my Party vond ik daar een te gekke printable voor. Compleet met slingers, prijskaartjes en grabbelton bordjes. Uitprinten, uitknippen en de spulletjes erbij zoeken. Daar hebben alle kinderen lol in.
  4. Voor prinsessenfans is deze printable vol met de prachtigste diamanten het einde. Uitprinten en kleuren maar. Turkooize, aquamarijn, goud en zilver, ze kunnen zo bling bling worden als je maar wil. Daarna uitknippen en de kroon versieren met deze schatten!
  5. Iedereen kent die leuke theezak-figuurtjes wel, waarbij het net lijkt of er een poppetje met wijde armen in bad zit. Moodkids maakte een printable speciaal voor Koningsdag. De Koning in je thee! Je kinderen zullen gieren van de lach….
  6. De bron van deze leuke printable kon ik niet zo snel terug vinden, maar hij is zo tof dat ik ‘m toch wil delen. Ook weer ideaal ter voorbereiding op de vrijmarkt. Koop wat oranje ranja, print deze geweldige etiketten uit en verkoop de Koninklijke Oranje Limo bij je kraam. Succes verzekerd!
  7. Last, but not least: Caketoppers van Nanacake. Om uit te printen, op een sateprikker te plakken en in de oranje tompoucen te prikken. Yum!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here