Sprookjes & Fantasie geboortekaartjes

Als ik weet dat er een baby is geboren, ben ik altijd erg benieuwd naar het geboortekaartje wat een paar dagen later in de bus ligt. Sommige mensen ontwerpen er zelf een, andere laten dat liever doen. Bij Marsanda Fotografie is het een beetje van beide. Je kunt er prachtige kant en klare kaartjes bestellen, of je kiest er voor om er een foto van je eigen kindje in te verwerken. Ze zijn sprookjesachtig mooi, daar hou ik wel van. Mooie en lieve afbeeldingen, maar ook stoer. Vind je een kaartje leuk? Stuur dan een foto van je eigen baby op en die wordt dan in het kaartje verwerkt, mooi toch? Er is genoeg keus aan kaartjes, en omdat ze voor een deel op maat worden gemaakt zijn zo ook echt uniek. Ik weet zeker dat ik zo’n kaartje graag zou ontvangen.

Wil je een geboortekaartje bestellen bij Marsanda Fotografie? Maak dan gebruik van de code HIPenHOT, want als je minimaal 70 kaartjes besteld, krijg je 10% korting.

Vorig artikelFresh Fashion Design
Volgend artikelCardagram
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in