Cardagram

Er is weer een leuke nieuw app te downloaden, voor de iPhone en Android. Cardagram is een gratis app waarmee je echte traditionele ansichtkaarten kunt versturen vanaf je smartphone. Het werkt heel simpel. Je maakt een foto of kiest er eentje uit die al op je telefoon staat, je schrijf er een bericht bij en een paar dagen laten krijgt iemand een super unieke ansichtkaart in zijn of haar bus. Hoe gaaf is dat? Je betaald voor het verzenden van een kaart 0,99 euro, wat natuurlijk niet duur is. De app is super makkelijk is het gebruik en natuurlijk erg leuk. Ideaal is het zeker, want op deze manier kun je een uniek kaartje sturen zonder dat je er de deur voor uit hoeft. Ook leuk voor als je op vakantie gaat, want dan kun je mooi een kaartje sturen naar bijvoorbeeld opa en oma, met een foto van hoe leuk jullie het hebben. Handig toch? Ben je benieuwd naar Cardagram? Je kunt hem hier downloaden.

We mogen namens de makers van Cardagram één iemand gelukkig maken, die vijf gratis kaartjes mag versturen. Maar hier moet je natuurlijk wel wat voor doen. Op onderstaande foto staat Tobi de duif, de mascotte van Cardagram. We willen graag weten naast welk gebouw hij staat. Geef je antwoord door via dit formulier en wie weet mag jij binnenkort wel vijf gratis kaartjes versturen. Deze actie loopt tot 27 augustus 2012.

Vorig artikelSprookjes & Fantasie geboortekaartjes
Volgend artikelSpeelnatuur Tiengemeten
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in