Slofjes van Georges et Rosalie

Georges et Rosalie is zo’n mooi merk, dat je heel verdrietig kunt worden als je kindje zo groot is dat het niet meer in die prachtige slofjes en slaapzakjes past. Gelukkig kun je het dan altijd nog als kraamcadeau aan iemand geven, die er ongetwijfeld heel blij van zal worden. Alles is zo mooi en perfect afgewerkt. In de webshop Op een grote paddestoel vind je allerlei leuks van Georges et Rosalie. Dit is een ecologische babywinkel en je ziet al bij de eerste aanblik dat ze goed zijn in het zoeken naar de fijne combi hip en eco.

Wij mogen alle lezers van Hip & Hot een korting van €2,50 aanbieden bij aanschaf van iets uit de Georges et Rosalie collectie bij Opeengrotepaddestoel.nl. Gebruik daarvoor de kortingscode hip&hot. Deze actie duurt tot 7 juni 2011.

Vorig artikelLievajurkjes
Volgend artikelDeern, unieke kinderartikelen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in