TipTopTas

Oke, ik beken. Ik ben best wel een beetje tassengek. Mijn kast ligt vol, voor elke outfit heb ik een passende tas. Niet dat ik ze allemaal gebruik, ik heb een paar favorieten. Sinds tasintas bestaat, hevel ik de boel wel makkelijker over, dat scheelt. En dus vind ik dan dat er wel wat tassen bij kunnen nog. Daar is mijn wederhelft het trouwens niet mee eens, maar goed. Doordat ik al zoveel tassen heb, wil ik bij aanschaf van een nieuwe graag iets unieks. Iets bijzonders. Wat je niet zo snel in de winkels ziet. En dan moet je dus naar het tassen-walhalla TipTopTas. Hier vind je op tassengebied werkelijk ALLES! Kindertassen, damestassen, shoppers, tas-in-tas, PTT postzak tassen, laptoptassen: you name it, they have it! Ik kwam TipTopTas laatst tegen op een webmarkt en had dus de gelegenheid om het assortiment in het echt te bekijken. Daar werd ik nog enthousiaster van, wat een mooi spul. Alles prachtig afgewerkt en leuke, hippe kleuren en motiefjes. De tas die er voor mij absoluut uitsprong, was de Knotbag van Helen-Orignals. Die vond ik echt leuk om te zien, handig èn origineel. Die komt op mijn verlanglijstje…ik ben namelijk in augustus jarig.

TipTopTas heeft een superleuke actie bedacht. Iets waar de webshop zelf ook iets aan heeft. Wat TipTopTas namelijk graag van mijn lezers wil weten, is welk accessoire ze nog missen bij TipTopTas. Wat zou je nog willen vinden en waarom. Natuurlijk rekening houdend met het unieke karakter van het assortiment van TipTopTas. Het origineelste idee zal TipTopTas proberen in de winkel te krijgen. De bedenk(st)er van dit idee wint een exemplaar van dit accessoire zodra het in het assortiment is opgenomen, plus een notitieblokje en spiegeltje. Onder de overige inzendingen wordt nog een extra notitieblokje en spiegeltje verloot. Is dat geen feest? Geef je idee door via dit formulier, en je maakt automatisch kans. Deze actie loopt tot 20 juli 2010.

Vorig artikelMaak het!
Volgend artikelKaleidosphere
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in