Baby Post

Oprichter Karen van Babypost is van origine Braziliaanse en haar Zuid-Amerikaanse flair zie je in alle geboortekaartjes terug. De kaartjes zijn mooi vormgegeven en vol met leuke details. Wat een boel vrolijkheid bij elkaar! Op de site vind je een duidelijk overzicht van de verschillende thema’s, zodat je makkelijk een selectie kan maken van het soort kaartje waar je voorkeur naar uit gaat. Lief of juist stoer? Klassiek of hip & trendy? Hollands of juist Werelds, bij Babypost vind je het allemaal. Kies een geboortekaartje wat bij je past en pas deze aan je eigen wensen aan. Zo krijg je een heel persoonlijk en uniek kaartje. Het bestellen van een proefdruk is ook mogelijk. Besteld voor drie uur ‘s middag ligt het de volgende werkdag al op je deurmat.

Doe je voor 30 oktober een bestelling van meer dan 50 kaartjes op Babypost, dan krijg je een origineel geboorte tegeltje van de voorkant van het kaartje gratis bij je bestelling.

Vorig artikelStoere schoenen van Develab
Volgend artikelPimp je Ikea meubels
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in