Essies

sleutelhangersEssie is een vlotte meid van 26. Uit Gouda, met gouden handjes. Ze tekent, schildert en naait de prachtigste spulletjes. Alles even hip en happy! Vrolijke stofjes, hippe kleurtjes, je vindt het allemaal bij Essies. Essie maakt make-up tasjes, kussens, etui’s, broches, onwijs gave sleutelhangers en nog veel meer. Ook staat ze open voor aanvragen op maat. Als je de website bezoekt, wat zeker de moeite waard is, moet je ook echt even doorklikken naar haar eigen blog en de DaWandashop van Essies. Leuke verhaaltjes en nog meer hippe creaties.

broches

Voor Hip & Hot heeft Essies een kortingscode in het leven geroepen. Deze geeft maarliefst 15% korting op alle artikelen van Essies! De code die je kunt invullen is: COUPON17932_37587579 en is geldig tot en met 10 juli 2009.

make-up-tasje

Vorig artikelAAITSKI!
Volgend artikelUfoballon
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in