Hemmadsign

spreukenbordHemmadsign is een webshop vol home & lifestyle producten met een warme uitstraling. Muurstickers, fotolijstjes, kussens, tassen, je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Erg leuk vind ik de spreukborden. Die vrolijken de boel toch weer even op nu je alle kerstspullen hebt weggehaald. Deze met het thema “love” is tevens een heel goed Valentijnscadeau. Ook de portemonnees van Disaster Design trokken mijn aandacht. Misschien wel omdat mijn eigen portemonnee zijn beste tijd heeft gehad en ik dus op zoek ben naar een andere? De toilettassen en make-up tasjes zijn ook erg leuk. Kortom, een webshop voor op je lijstje. Kijk er zelf maar eens rond!

disaster design portemonnee

Namens Hemmadsign mogen wij een portemonnee van Disaster Design weggeven! Daar moet je wel iets voor doen. Laat ons via onderstaand formulier weten welke jij het leukst vindt en wie weet mag jij ‘m dan volgende maand wel in ontvangst nemen! Deze actie loopt tot 15 februari 2014.

servies

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelEten van een kleurrijk bord
  Volgend artikelThe Red Bird Shop
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  4 REACTIES

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in