Eva & Anne Stationery

inpakpapier(2)Ik houd van digitaal, maar ook erg van papier! Als ik een cadeautje geef, steek ik veel tijd in de verpakking. Het geeft zoveel leuker als dat er ook leuk uit ziet! Je kunt er een heel feestje van maken, met cadeau-tags, mooi pakpapier, een lief kaartje erbij. Toen ik het nieuwe merk Eva & Anne ontdekte, was ik meteen enthousiast. Deze 2 dames zijn gepassioneerde ontwerpers, dat zie je meteen. Bleken ze ook nog eens in Den Haag te wonen. Een afspraak was snel gemaakt, en ik werd zò blij van hun spulletjes! Kaarten, kussens, pakpapier, cadeau-tags, magneetjes, notitieboekjes (zo mooi dat je ze gerust kunt laten slingeren!) allemaal even bijzonder. Vrolijke kleurtjes, simpele designs en prachtige kwaliteit. Hier wil je zeker weten een voorraadje van hebben liggen. En dat gaat heel gemakkelijk, want ze hebben, naast een hoop verkooppunten, ook een online shop.

labels(1)

Namens Eva & Anne mogen wij een setje ansichtkaarten weggeven. Daar moet je uiteraard weer een vraag voor beantwoorden. Laat ons via dit formulier weten wat de prijs is van 3 rollen inpakpapier. Deze actie loopt tot 7 april 2013.

cards(1)

Vorig artikelPlint poëzie app
Volgend artikelTekst op canvas
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in