Zo bestel je eenvoudig een mooie kaart, mét cadeau!

snoepkaarten-mijn-snoepje-voorkantIk geef het toe, ik ben van het gemak. Ik houd van online bestellen. Of het nu om boodschappen, kleding, stationary of speelgoed gaat, ik ben fan. Je hoeft er niet voor op pad, je surft thuis, lekker op je eigen bank en je wordt niet gehinderd door vervelende winkelende mensen. En, wat zeker ook waar is, je doet veel inspiratie op! Win win wat mij betreft.

Ik ben daarom ook zo blij met het online maken en bestellen van kaarten. Een fijne online shop om dat te doen is Kaartwereld. Je maakt daar een eigen kaart in 3 simpele stappen; eenvoudiger kan het bijna niet. En ben je weer eens een verjaardag vergeten (zoals mij nogal eens overkomt) stuur je niet alleen een kaart, maar voeg je ook een cadeau toe. Als goedmakertje. Zo stuurde ik laatst een vriend een rondje Texels Bier, en blij dat hij er mee was! Zoek je iets voor een vriendin, is er ook voldoende keuze. Zo zou ik persoonlijk ontzettend blij zijn met een attentie uit de categorie beauty of sieraden. Want eerlijk is eerlijk, hoe leuk is het om een pakketje te ontvangen, zeker als het een verrassing is!

5001684

Wil je een kaart sturen die origineel en bijzonder is? Maak dan een fotokaart! Je hebt keuze uit verschillende kaders en heb je er eentje gekozen? Plaats daar dan een eigen foto in. Zo wordt een bedankje, een felicitatie of een get well soon een heel persoonlijk cadeautje.

hartjes-en-eigen-foto-voorkant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here