Plint poëzie app

plint appAl sinds de middelbare school ben ik fan van poëzie en met name Plint. In ons lokaal Nederlands hingen de grote posters al, ik weet nog goed hoe ik “gevangen” werd door een gedicht van K. Schippers, dat begint met de regels: “O, ik weet het niet…” Ik ben dan ook erg enthousiast over de Plint 365 app. Elke dag een nieuw gedicht in de app. Je kunt de gedichten, prachtig vormgegeven zoals je dat van Plint gewend bent, mailen of aanvinken als favoriet. Zo kun je ze snel terugvinden. Wat is nou leuker dan een vriendin of familielid ‘s morgens verrassen met een toepasselijk gedicht in de mailbox? Ik word er zelf iedere ochtend opnieuw vrolijk van.

plint app poezie

De app van Plint is vooralsnog alleen verkrijgbaar op de iPhone of iPad en kost €5,49. Je download ‘m hier. Absoluut de moeite van het downloaden waard!

plint poezie app

Vorig artikelEnveloppenmal
Volgend artikelEva & Anne Stationery
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in