Hoera! Hip & Hot bestaat 5 jaar!

6 complimentenkaartenVandaag is een speciale dag. Naast Nationale Complimentendag, is het ook de vijfde verjaardag van deze blog. Supertrots zijn wij op hoe Hip & Hot is gegroeid de afgelopen vijf jaar. Iedereen heel erg bedankt voor jullie trouwe bezoekjes, deelnames aan winacties en natuurlijk ook de adverteerders!

Wie jarig is, trakteert. En om de combinatie te maken met Nationale Complimentendag, nodigen wij onze lezers uit een complimentje te verzinnen voor iemand die dat verdient. Laat in de reacties hier achter voor wie jij een complimentje wilt laten versturen en met welke tekst. Wij versturen dit kaartje dan gratis naar degene die jij wilt dat dit krijgt. Vergeet niet het adres van diegene erbij te zetten. Let op: reacties worden niet automatisch gepubliceerd, dus ik zal er voor zorgen dat de adressen niet op de website verschijnen.

Je kunt kiezen uit één van de zes complimentenkaarten die Nelleke Wouters voor ons heeft ontworpen. Laat in je reactie dus ook weten, welke kaart je graag verzonden wilt hebben. We versturen vijfentwintig kaarten GRATIS op.

Vind je de kaarten trouwens zo leuk, dat je ze als set zou willen kopen? Dat kan! Voor €5,95 zijn ze te koop. Klik dan hier!

complimentenkaarten

Vorig artikelHeadadict
Volgend artikelKrrr okodil!
Nelleke Wouters
In 1976 geboren 'onder de vuurtoren' in het heerlijke Zeeuwse Westkapelle. Voor de liefde verhuisd naar Friesland. Al ruim 9 jaar liever verliefd op Johan (36). Übertrotse moeder van Nelson (3) en Lotus (1). Nelleke is eigenaar van Wouters Vormgeving & Fotografie. Haar meeste opdrachtgevers zijn startende vrouwelijke zzp’ers. Daarnaast is ze communicatie- en juridisch adviseur bij een bouwbedrijf. Liefde voor woorden, beelden, kleur, eten en muziek. Dagelijks te vinden op Instagram, Pinterest, Facebook & Twitter. De nieuwe huisstijl van Hip & Hot is bedacht door Nelleke en ze ontwerpt free printables én de Hip & Hot Stationery. Daarnaast schrijft ze af en toe een blog over leuke ‘Nice to haves’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in