FarmCamps ‘t Looveld

Het laatste vakantieweekend, dat enorm tropische weekend ja, dat niemand meer verwacht had, sloten wij af bij FarmCamps ‘t Looveld in Zweelo (Drenthe)We troffen het natuurlijk enorm met het weer, maar ook bij slecht weer hadden we er prima gezeten. De tenten van FarmCamps zijn namelijk luxe, met houten vloeren, echte bedden, voldoende speelruimte voor de kinderen en zelfs een heuse wc (chemisch toilet) in je tent! Bij aankomst renden de kinderen meteen naar de trampoline, die voor op het veldje stond. Ook de skelters vonden gretig aftrek. Toen de koeien waren binnengehaald door boer Johan mochten de kindjes kijken bij het melken. Erg leuk! Er stonden 5 kalfjes bij de koeienstal waar we een poos hebben staan kijken, eentje was net de vorige dag geboren. Ze kregen biest, dat is de eerste (gele) melk die de koe produceert na de bevalling. De boer hielp het kalfje dit te drinken, wij kregen uitleg. Na een prima nacht op heerlijke echte bedden, ontbeten we in de zon met wijds uitzicht op de wei. De kinderen hadden intussen al vriendschappen gesloten en zaten afwisselend op de trampoline, de skelter of in de speeltuin. Ze waren zo lekker aan het spelen dat we besloten lekker bij de tent te blijven, zo hadden we als ouders ook echt vakantie. ‘s Avonds hebben we de bbq aangestoken en een roseetje gedronken, samen met mijn ouders die ook benieuwd waren naar onze luxe tent. De volgende ochtend maakten de kinderen ijs. Dat was een feest! Zelfs de kleine Yuren (2) mocht samen met papa meedoen en dat vond hij maar wàt stoer. De melk die gebruikt werd ging boerin rechtstreeks tappen uit de tank, zo vers uit de koe dus. De eieren kwamen kakelvers van de kip. Boerin Martine coördineerde het geheel en nog geen half uurtje later aten we overheerlijk, knettervers smarties-ijs. Dat gaan we thuis ook eens proberen. We hebben genoten van het weekend, de kindjes vooral. Wil jij ook eens een weekend op de boerderij ervaren? Op een luxe manier kamperen, met echte bedden en wc in je tent? De kindjes laten leren en genieten van het boerenleven door deel te nemen aan de leuke activiteiten op de boerderij? Je boekt zo’n weekend via Farmcamps.nl.

AANBIEDING!

Bij het boeken van een weekend of midweek op een FarmCamps in september of oktober 2012 ontvang je GRATIS  een servicepakket (t.w.v. € 15,–), een handdoekenpakket (t.w.v. € 5,– per persoon) en een BarBeQar (t.w.v. € 12,50).
Hoe werkt het? Surf naar farmcamps.nl/actiecode en voer in actiecode: inpakken
Geldigheid: Deze actiecode is geldig tot en met  01 oktober.

Vorig artikelWoonschrift voor kids
Volgend artikelFeest!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in