Flavourites live

Dit jaar wordt van 22 t/m 24 november de vijfde editie van het webshopevent Flavourites Live georganiseerd. Een evenement waar  ruim 150 webshops ‘live’ hun deuren openen. Omdat op Flavourites.nl alleen de aller-leukste shops te vinden zijn, kan de bezoeker dan ook rekenen op vele nieuwe, bijzondere, unieke en trendy producten. Het event vindt plaats in de hippe Fabriek ‘de Overkant’ in Amsterdam Noord. Een toegangskaartje bestel je hier.

Banner_Flavourites_Live_2013_244x355_1374487480Fashion speelt een grote rol op Flavourites Live. Daarom vinden dit jaar voor het eerst modeshows plaats met mode van de deelnemende fashion-webshops. Jonge ontwerpers, bijzondere labels en webshops met een uniek fashion assortiment geven acte de présence. Ook Flavourites Store, het webwarenhuis dat Flavourites deze herfst lanceert, is op verrassende wijze aanwezig zijn op Flavourites Live. Op de website Flavouritesstore.nl vindt de bezoeker duizenden producten uit honderden Flavourites-webshops, waarbij maar één winkelmandje nodig is.

Ook Hip & Hot bezoekt Flavourites live, op vrijdag 22 november. Zien we je daar?

image001[3] kopie

Vorig artikelDie hippe 4Funkyflavours shirtjes
Volgend artikelWat kun je met de regenboog van Grimm’s?
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in