Skippykoe

skippy koeKindjes stuiteren graag rond. Of dat nu gewoon is, of op een skippybal maakt eigenlijk niet uit, bewegen vinden ze heerlijk. Mijn dochter had een skippybal deze zomer, maar helaas ging ie stuk. Dat krijg je als zoiets veel gebruikt wordt. Bovendien was de skippy eigenlijk nog wat te groot voor haar, waardoor hij niet altijd zo gebruikt werd als de bedoeling was. Niet lang nadat deze skippybal was leeggelopen en we het dus zonder moesten doen, kwam ik op het spoor van de Skippykoe. Wat was ik blij dat ik nog geen nieuwe skippybal had gekocht, want deze is veel leuker dan de standaardversie! Een heuse koe, speciaal voor kleine kindjes die hier lekker op kunnen bewegen. Zelfs fysiotherapeuten gebruiken deze koe om kindjes te stimuleren in de ontwikkeling, want er zijn vele voordelen van dit model. Je leest er meer over op de website van Skippykoe, waar je ‘m natuurlijk ook kunt bestellen. Leuk voor sinterklaas of kerst. Dus vanaf nu: alle kindjes op de Skippykoe!

skippykoesterre

Er is 1 kindje dat we blij mogen maken met een heuse Skippykoe. Dat is namelijk het kindje waarvan de papa of mama het juiste antwoord op deze vraag doorgeeft: hoe lang is de Skippykoe van kop tot staart? Graag doorgeven via dit formulier. Deze actie loopt tot 1 januari 2010.

IMG_3800

Vorig artikelSpecialBite jaargids
Volgend artikelKommy Kleertjes
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here