Minirepublic

Toen ik op zoek ging naar nog wat leuke zomerspulletjes voor mijn jongste, kwam ik uit de op site van Minirepublic.Dé site voor urban, trendy en modieuze kinderkleding. En ik viel met mijn neus in de boter, want momenteel is er sale! Je krijgt er maar liefst tot 40% korting op de zomercollectie.images-4

Wat ik erg handig vind van deze site, is dat ze je adviseren over de modetrends. Zo weet je wat hip&hot is en hoe je kindje er dus cool bijloopt!
Als rondneuzend viel ik al snel voor de collectie van Stones&Bones, wat een leuke shirts hebben die! Het merk staat bekend om de originele shirts met leuke prints en kleuren en daar hou ik wel van. Bovendien blijven de spulletjes mooi na het wassen.

moodstreet-broek-p30t4-orange-frontWil jij ook nog wat hippe kleertjes scoren? Doe dat dan nu, want namens Minirepublic bieden wij een mooie korting aan. Als je bestelt krijg je op het totaal 10% korting bij gebruik van de code ‘hip10hot‘. Dit geldt ook alle reeds afgeprijsde producten.

De korting geldt t/m 12 juli a.s.

Vorig artikelExprezzit
Volgend artikelReisgids van de ANWB
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in