Crispy Colours

Ben je een beetje sip door het druilerige weer? Kun je wel wat zonnigs gebruiken? Dan hier mijn tip: kijk even op de site van Crispy Colours. Hier wordt je vanzelf blij! Leuke producten voor de kids in heerlijk felle kleurtjes. Die schorten zijn ontzettend handig, want met dit weer wordt er natuurlijk veel geknutseld binnenshuis. Dan sla je 2 vliegen in 1 klap: de kleren van de kinderen blijven schoon en van de vrolijke kleuren wordt iedereen happy. Geen schort nodig? Met een van de andere felgekleurde producten haal je net zo goed de zon in huis. Ook een rugzakje, etui, mobile voor in de kinderkamer of een vrolijk kussentje zijn handig om te hebben.

Namens Crispy Colours mogen wij 1 schortje FunDino weggeven. Is dat echt iets voor jouw vrolijke knutselaar? Dan moet je ons via dit formulier laten weten wat jij de 2 leukste collecties vindt van Crispy Colours. Deze actie duurt tot 20 november 2010.

Vorig artikelFlavourites Live!
Volgend artikelPimp mijn bakfiets
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in