Foto op hout, hét ideale cadeau voor de feestdagen

KeepondrivingZó inspirerend om rond te snuffelen bij Muurmode! Je vindt er een groot aanbod aan fotobehang en interieurstickers, geschikt voor je eigen (slaap)kamer en voor die van je kindje(s). En heb je een mooie foto die je wel als behang wil terugzien? Geen probleem, ze maken een vlies behang van je eigen foto. Hoe leuk is dat!

Mijn aandacht werd direct getrokken naar de mogelijkheid om een foto op hout te laten afdrukken. Het is een interieur trend; leuk voor thuis, maar het is ook prima geschikt voor je werkplek. Het wordt je makkelijk gemaakt door een handige design tool waarin je je eigen foto kan uploaden. Het bijzondere van deze tool is dat je ook een eigen tekst toe kunt voegen aan het ontwerp. Zo maak je er een heel persoonlijke foto van.

Reizen 5Ben je op zoek naar iets heel bijzonders, kijk dan eens bij de wanddecoratie van Ogu. Deze nieuwste trend geeft je muur een origineel uiterlijk met een bijzondere fotocollage. Ogu wanddecoratie bestaat uit allemaal losse foto´s die gedrukt zijn op supersterk reboard. Samen vormen zij één geheel. Het assortiment bestaat uit een gevarieërde collectie waardoor er iets passends is voor elke smaak. Ogu staat inmiddels op mijn verlanglijstje voor 5 december!

theoldwood_pin__intro_w

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in