Foto weekoverzicht Judith #101

let-it-snowNou, dat was me het weekje weer wel. Nu de verhuizing dichterbij komt wordt het hier steeds hectischer. Natuurlijk zitten er ook weer dingen tegen, waardoor verhuizen op 23 en 24 december dus niet gaat lukken. Heel erg balen, maar ja. Verder had ik tussendoor ook nog een persreis naar Antwerpen. Erg leuk, maar ook best vermoeiend.

Maandag

We komen in de fase dat er behang en verf mag worden uitgekozen en daar word ik blij van. Bij Karwei had ik voor de slaapkamer van Sterre een leuk grafisch behang gezien, maar dat was alleen nog maar in de Lier te krijgen. Dus reed ik aan het einde van de dag, na mijn afspraken, nog maar weer richting de Lier. Behang gescoord en erg blij mee. Nu hopen dat Sterre dat ook is als het eenmaal op haar muur zit…

karwei-2016
Rondje Karwei 🙂

Dinsdag

De vader van een goede vriend was vorige week overleden en afgelopen dinsdagmiddag gingen we naar de condeolance. Het was fijn om er te zijn. Grappig dat je daar altijd ook weer mensen tegenkomt die je lang niet hebt gezien. De condeolance was in IJsselstein, wat trouwens een bijzonder gezellig plaatsje blijkt te zijn. Sfeervol, authentiek en vol leuke restaurantjes. Helaas konden we niet blijven, want de kindjes moesten bij opa en oma worden opgehaald. Anders had ik er graag nog een hapje gegeten, met uitzicht op de ijsbaan ofzo.

ijsselstein-dec-2016

Woensdag

Een drukke werkdag. Na een virus op het netwerk vorige week, liep ik ontzettend achter met mijn werk. Tel daar een week vol afspraken bovenop en je snapt wat voor een to do lijst ik had staan. Helaas lukte het me niet die op woensdag weg te werken, dus ik bleef met een unheimisch gevoel zitten de rest van de week. Heel vervelend. Ik heb niet graag dat mensen op mijn mails moeten wachten of dat ik me niet aan afspraken kon houden. Maar ja, helaas was dat nu eenmaal zo. Loslaten…

fee-doos-dec-2016
Deze foto van Fee stuurde de oppas me op woensdag

Donderdag

Donderdag is mijn standaard ren-en-vlieg dag met de kinderen. Van huis naar school en van school naar huis en dat 3 keer. Tussendoor haalde ik ook mijn moeder nog op van het station, want die kwam een paar dagen oppassen. Natuurlijk wilde ze ook even in ons nieuwe huis kijken. Daar was ze nog niet geweest. Toevallig was net de schuifpui geleverd. ‘s Avonds ging ik met de trein naar Rotterdam Blaak, waar ik was uitgenodigd voor het pre-kerstdiner van het werk van Maik. We aten bij een Italiaan Gusto en dat was bijzonder gezellig én lekker. Wat rozig van de wijn gingen we rond 1 uur weer huiswaarts. We keken terug op een leuke avond.

markthal-dec-2016diner-at-gusto-rotterdam

Vrijdag

Nadat ik Sterre naar school had gebracht reed ik naar het nieuwe huis. Daar waren ze juist bezig de schuifpui te plaatsen en daar werd ik heel gelukkig van. Eindelijk licht in de woonkamer! Al die weken hadden er houten platen voor de uitbouw gezeten en was het dus heel donker in huis. Nu hebben we ongeveer 5 meter raam, echt superlicht. Ik ben er heel blij mee. De stukadoor was de wanden aan het stucen en het begint nu steeds meer op een echt huis te lijken. Toch denk ik af en toe: wat een werk moet er nog gedaan. Zou het allemaal wel haalbaar zijn? Lang om daar over na te denken had ik niet, want om 11.40 uur moest ik de internationale trein naar Antwerpen hebben voor een persreis. Dus hop, naar huis, koffer pakken en doorrrr….

muur-gestuct-2016wintersantwerpen

Zaterdag

Over de persreis naar Antwerpen heb ik al een blogje geschreven, dat kun je hier lezen. Het was in elk geval reuze gezellig. Er waren toffe mensen mee en na wat “uit de boom kijk” gedrag de eerste paar uur gingen we bij het avondeten met een wijntje erbij los. We hebben ontzettend gelachen. Ik ben zelfs nog in het reuzenrad geweest, wat ik dus eigenlijk doodeng vind omdat ik hoogtevrees heb. Zaterdag aan het einde van de dag ging ik weer naar huis. Helaas was er gedoe op het spoor dus ik deed er veel langer over dan de heenweg en moest ook nog een stukje met een NS bus. Gelukkig wilde Maik me in Schiedam wel komen ophalen, dat scheelde toch 3 kwartier.

christmas-popup-antwerpenschaatsbaan-antwerpen

Zondag

Mijn moeder bleef nog een dagje en Maik ging behangen. In de middag gingen we ook nog even kijken in het nieuwe huis. Voor het eerst durfde ik de ladders op en kon ik ook een kijkje nemen op de 1e en 2e verdieping. Dat had ik nog niet eerder gezien. Ons huis krijgt pas eind van deze week trappen, dus al die tijd moest je van die enge ladders op. Doodeng. Maar goed, met hulp van mijn zwager en schoonzus heb ik het toch gedaan en daar was ik heel blij mee. Eindelijk heb ik boven de kamers van de kinderen gezien en de badkamer, die erg mooi wordt.

speeltuin-nieuwe-huiskerstboom-poster-2016

Deze week is de laatste week dat de aannemer bezig is in het huis. Woensdag komt de keuken, die Maik samen met zijn vader gaat plaatsen op zaterdag en zondag (kerst ja, heus waar). Wij zullen dus een gekke kerst vieren dit jaar, met het doel is dat we oud & nieuw in het nieuwe huis vieren. De bubbels zijn al onderweg! Volgende week meer nieuws!

Vorig artikelDeze pakjes sap zonder suiker kun je gerust aan je kind geven
Volgend artikelEen bankpasje met je foto
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in