Foto weekoverzicht Judith #188

De afgelopen week leek wel eindeloos te duren. Dat kwam natuurlijk omdat ik van maandag tot en met woensdag met Sterre in Londen was. Daarna had ik steeds het idee dat het nog maar dinsdag was ofzo, terwijl het weekend praktisch al voor deur stond. Het was dus een fijne week. Heerlijk om er even zo 3 dagen op uit te trekken met mijn tienerdochter. Hier komt mijn foto weekoverzicht Judith #188!

Maandag

Ik had gehoopt nog wat te kunnen slapen, maar ik lag toch aldoor te denken dat ik er om half 4 uit moest en was bang dat ik door de wekker heen zou slapen, dus ik deed uiteindelijk geen oog dicht. Dat was een beetje jammer. Uiteindelijk zaten Sterre en ik om 4.12 uur in de trein naar Schiphol (Maik bracht ons naar het station) en waren we om 10 uur bij het hotel. Hoe de rest van de dagen zijn verlopen kun je lezen in mijn aparte blog hierover.

Dinsdag

Ik had geslapen als een roosje, want ik had dat ook wel echt nodig na die nacht overslaan. We hadden een hele leuke dag, hoe deze verlopen is kun je ook lezen in de blog over Londen.

Woensdag

De laatste dag Londen alweer! We hebben ons die dag nog prima vermaakt en gingen rond een uur of 4 richting vliegveld. Daar verliep alles voorspoedig, tot we aankwamen op Schiphol en daar lang moesten wachten bij de paspoortcontrole, waardoor we 2 treinen misten. Maik haalde ons op van het station in Delft en om half 1 ‘s nachts lagen we weer in ons eigen bedje. Met een leuke citytrip in onze herinnering!

Donderdag

We sliepen niet uit, want in de vakantie is de zwemles van Lenthe op donderdag om 9 uur. Ik zat dus om die tijd al in het zwembad. Daarna wilde ik eigenlijk gaan sporten, maar Sterre werd pas om 12 uur wakker ofzo, dus die kon in de ochtend niet oppassen. Daardoor bleef ik maar thuis. ‘s Middags had ik geen zin meer. De schade op de weegschaal viel trouwens mee, ik was maar een halve kilo aangekomen. Das een dag of 2 balansen en het is er weer af. Ik had natuurlijk ook heel erg veel gelopen. Ik deed die dag wat spelletjes met de kinderen, probeerde wat mail te beantwoorden (ik had namelijk 3 dagen geen laptop aan gehad) wat niet helemaal lukte en ik deed boodschappen. Ook zocht ik de foto’s van Londen uit. ‘s Avonds was ik zo moe dat ik als een blok in slaap viel.

Vrijdag

Heel vroeg ‘s morgens moest ik naar de fysiotherapeut. Daarna werd het eigenlijk best mooi weer en heb ik de deur open gezet naar buiten en veel buiten gezeten in het zonnetje. De kinderen hadden een puzzeldag. Wat op zich prima is, maar de hele kamer lag vol. Met allerlei puzzels die over de grond lagen en niet afgemaakt werden had ik het einde van de middag wel gehad. We maakten ook nog blauwe bessen met yoghurt die we invroren en Maik was redelijk op tijd thuis.

Zaterdag

Toen we wakker werden boekten we een vlucht naar Ibiza in de herfstvakantie. We hadden al het plan om dan nog even weg te gaan, en ik zag nu betaalbare tickets. Want tja, wij moeten altijd 6 tickets hebben, dus dan is het wel prettig als je dan een mooie prijs kunt vinden. Daarna begon ik de ochtend met het bakken van wentelteefjes voor de meisjes. Daar had Sterre al in Londen zin in gehad, dus ik had beloofd dat we dat gingen doen. Vervolgens ging ik naar de sportschool. Echt lekker om weer even krachttraining te doen. Hadden mijn spieren gemist.

Den Haag Outdoor Festival

Toen ik terug kwam sprong ik onder de douche en gingen we gelijk naar Den Haag Outdoor. Nou ja, bijna gelijk, want eerst moesten we de kinderen afzetten bij opa en oma. Den Haag Outdoor is een festival met nationale en internationale DJ’s en verschillende muziekstijlen, z zoals techno, techhouse, deephouse, house, latin, urban, electric, classic en disco. Niet helemaal mijn ding trouwens, maar Maik vond het gaaf dus we gingen er heen. Ik vond het eigenlijk best leuk. Heb mijn ogen uitgekeken naar de mensen die er waren en sommige muziek was ook best tof. Ik kwam zelfs nog een bekende tegen 🙂 Om 18.00 uur liepen we weer naar Maiks ouders, waar we een kopje soep mee aten. Daarna naar huis en de kinderen op bed gelegd.

Zondag

Ik wilde gaan zwemmen, maar had per ongeluk te lang geslapen, waardoor het banen zwemmen al bijna klaar was. Yuren wilde heel graag deze vakantie ook nog een keer naar het zwembad, dus we besloten om naar het familiezwemmen te gaan. Ik probeerde daar tussendoor baantjes te zwemmen. Dat was een uitdaging. Die kinderen waren echt òveral, niet te doen 🙂 En ik maar slalommen tussen de luchtbedden, kinderen en ouders. Naja, ik had uiteindelijk toch zo’n 83 baantjes gezwommen, helemaal niet verkeerd vond ik.

Logeren

Om half 3 kwamen er 3 vriendinnen van Sterre logeren. Ze gingen om half 4 naar de film van Dylan Hagens en daarna aten we met z’n allen pizza. ‘s Avonds was het natuurlijk een dolle boel. Ik ben blij dat ik geen 7 kinderen heb haha. Wat een chaos!

Laatste vakantieweek

Vandaag gaat de laatste vakantieweek in. De komende drie dagen zijn de kinderen naar de opvang en kan ik alvast mijn laptop opstarten. Jammer dat het weer niet zo mooi is, maar dan ben ik wel productiever denk ik. Volgend weekend ben ik jarig, dus ik moet ook nog een heleboel taarten bakken. Nog genoeg te doen dus! Wat doen jullie de laatste vakantieweken? En een deel van Nederland moet ook alweer beginnen as maandag! Succes daarmee!

Vorig artikelEen moeder-dochter citytrip naar Londen
Volgend artikelHip en hot ben jij met de nieuwste schoenen fashion
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in