Hip en hot ben jij met de nieuwste schoenen fashion

Het moet in mijn puberteit zijn geweest dat de Converse schoenen hip werden. Iedereen had ze. En natuurlijk wilde ik ze ook. Nu was het probleem dat ik nogal smalle voeten had in die tijd en ze eigenlijk niet zo goed pasten. Desondanks kocht ik ze toch. Blij dat ik er mee was! Knalroze waren ze. Ik had gekozen voor lage, dat vond ik mooier. Tegenwoordig is de Converse eigenlijk niet meer uit je kledingkast weg te denken. Deze trend is nooit meer verdwenen namelijk. Heb jij ze ook? Hip en hot ben jij met de nieuwste schoenen fashion!

Het ontstaan van Converse

Even een stukje geschiedenis: wist jij dat Converse een dochteronderneming is van Nike? Ik wist dat namelijk niet, vond het best verrassend en toch ook weer niet. Sinds 2003 pas trouwens hoor. In het begin werden er vooral schoenen voor piloten gemaakt. Dat snap ik dan weer wel, ik vind het best piloten schoenen. Zelf noemen ze het basketbalschoenen. Wie had kunnen denken dat ze zo populair zouden worden? Ze zijn echt niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Doe een rondje door de stad en je komt ze minimaal twee keer tegen.

Hip en hot ben jij met de nieuwste schoenen fashion

Wil jij ook hip en hot zijn? Dan ga je dus voor minimaal één paar Converse schoenen in je kast. Hoog of laag, dat maakt niet uit. Misschien wil je wel in allerlei kleuren? Ook dat kan met Converse. Kies een hip kleurtje dat past bij de ene outfit, kies een andere kleur voor je andere outfit. Sommige mensen hebben wel 10 paar in de kast, zo kun je nog eens variëren!

Verschillende modellen

Waar je vroeger alleen kon kiezen tussen hoog of laag, kun je tegenwoordig uit allerlei modellen en materialen kiezen. Zo zijn er Converse sneakers met leer en heb je hele hippe kindersneakers van Converse. Ik vind vooral voor de jongens dat er echt ontzettend gave Converse schoenen zijn. Superstoer!

Wat vind jij de leukste?

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #188
Volgend artikelHippe zomerse sandalen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in