Foto weekoverzicht Judith #228

Het bleek onverwacht een heerlijke week te zijn, qua weer. Ik had daar niet echt op gerekend, zo geweldig waren de vooruitzichten niet. Maar ik heb heel wat dagen in de zon kunnen zitten, vooral donderdag, vrijdag en zaterdag natuurlijk. Heel jammer dat er nu weer een week met regen aan komt, maar wie weet worden we halverwege wel net zo verrast als deze week?

Maandag

Wat werk betreft had ik een drukke week voor de boeg. Op maandagochtend had ik een soort studieochtend, zeer interessant overigens, over de AVG. Een juriste vertelde alles over deze nieuwe wet en ik heb een heleboel geleerd wat ik nog niet wist. Handig! ‘s Middags had ik een hele middag overleg op een school. Ik moest daar iets eerder weg, want ook de Avondvierdaagse stond op de planning en ik zou met Sterre meelopen. Dus snel naar huis, boterham eten en door. Ik ben niet zo fan van de Avondvierdaagse, eerlijk gezegd. Er lopen veel kleine kinderen mee en die lopen supertraag. En ook het gedoe met eten vind ik vervelend: geen tijd om te koken en eigenlijk eet je dus vier dagen brood of pizza. Het was ook niet zulk lekker weer. Maar goed. We hebben de maandag overleefd… Maar ik was wel moe!

Dinsdag

Opnieuw een vroege afspraak. In de ochtend was er wat gedoe met Sterre, die niet naar school wilde, want moe. Na mijn afspraak ben ik naar huis gegaan en heb ik de rest van de middag gewerkt, tot eind van de dag, toen ben ik nog even gaan sporten. Daarna heb ik Sterre afgezet bij de Avondvierdaagse, ik hoefde deze dag niet mee te lopen van haar, alleen brengen en halen. Dat scheelde alweer.

Woensdag

Opnieuw een dag vol afspraken, de hele dag zat vol. Gelukkig hoefde ik me wat thuis betreft nergens druk over te maken, tegenwoordig is Maik op woensdag thuis. Dat scheelt een heleboel. Ik begon maar eens met stemmen. Daarna ging ik op pad om pas eind van de dag klaar te zijn. Toen ik ‘s avonds thuis kwam bleek Sterre nog steeds niet fit te zijn, en besloot ze die avond de avondvierdaagse te skippen. Kwam ons wel goed uit 🙂 Ik was ontzettend moe, dus ik ging lekker in bad, terwijl Maik de kinderen op bed legde. Ik werd trouwens nog getipt dat onze speelknijpers in het magazine Sestra stonden, leuk!

Donderdag

Normaal ben ik natuurlijk vrij op donderdag, maar deze keer zat de dag vol met afspraken. Als eerste ging ik naar Xcelsior in Den Haag. Hier kun je in het Motionlab een bewegingsscan laten maken. Als je hardloopt, is dat heel handig, want ze checken je looptechniek en adviseren wat je zou kunnen veranderen in je looptechniek om óf betere resultaten te behalen, óf minder last te hebben van blessures. We waren ongeveer drie kwartier bezig en uiteindelijk krijg je een mooi advies. In mijn geval moest ik iets meer rechtop gaan lopen, meer op mijn middenvoet landen, mijn hielen hoger optrekken en misschien weer eens nieuwe schoenen aanschaffen, want uit deze is alle demping verdwenen. Ik heb ook al meteen een paar nieuwe schoenen gepast en ook daarmee gelopen op de band terwijl ik gescand werd. Het verschil (ook in looptechniek) was duidelijk te zien. Grappig!

Lancering Google Nest Hub

Daarna heb ik even thuis geluncht en ben toen direct doorgereden naar Amsterdam voor de lancering van de Goole Nest Hub. Dit innovatieve apparaatje is echt geweldig. Het is een schermpje wat je overal in huis kunt zetten, en heel behulpzaam is als je iets wil weten. Je kunt je agenda oproepen, telefoonnummers zoeken, zinnen vertalen, foto’s bekijken, muziek luisteren, filmpjes bekijken (bijvoorbeeld: hoe schil je een asperge?), je boodschappenlijst laten maken, een recept oproepen, je kunt het zo gek niet verzinnen of het kan ermee. Ik heb een uitgebreide blog over de “Google Nest hub, wat kun je ermee?” geschreven. Ben je al overtuigd? Hier kun je de Google Nest Hub kopen (ideaal vaderdagcadeau waar je zelf ook wat aan hebt!). Het event zelf was ook leuk, een heerlijke plek op een woonboot, met een terras, lekkere hapjes en drankjes en gezellige mensen (Giel Beelen was er ook ;-)). Ik heb veel geleerd over de Google Nest producten en ben razend enthousiast. In de goodiebag zat een Google Nest Hub, dus wij hebben ‘m meteen geïnstalleerd in de keuken en ik vind ‘m superhandig! Dank Google!

Vrijdag

De ochtend begon met presentaties uit de klassen op de school van Yuren en Lenthe. Daarna ging ik naar huis om lekker wat te werken. Tussendoor heb ik ook nog heel wat in de zon gezeten, want het was zulk fijn weer. ‘s Middags waren Fee en Lenthe thuis en die hebben vooral veel met water gespeeld. Oa sponsbal, dat blijft leuk. Ze waren zo lekker bezig. En we hebben natuurlijk ijsjes gegeten. Helaas had ik mijn voeten niet ingesmeerd, dus die waren heel erg verbrand. Gelukkig had ik nog VSM iets staan tegen verbranden, ooit eens opgestuurd gekregen. Het hielp, want de volgende dag was het al een stuk minder.

Zaterdag

Natuurlijk begon de ochtend met een uurtje zwemmen. Daarna heb ik wat blogs geschreven en toen ben ik begonnen met de voorbereidingen voor het drakenfeestje van Yuren. Om 1 uur kwamen zijn vriendjes en werd de drakentaart met drakenlimonade geserveerd. We deden allerlei drakenspelletjes en dat was heel leuk! Ik sloot de dag af met een glas bubbels, om te vieren dat dit het laatste kinderfeestje voor 2019 was hier in huis. Alle kinderen zijn een jaartje ouder en de rest van het jaar hebben we geen verjaardagen meer (nou ja, wel van Maik en mij natuurlijk, maar wij vieren geen kinderfeestjes meer)

Zondag

Ik was echt bizar vroeg wakker, half 5 al, en ik kon niet meer slapen. Ik ben maar in bad gaan zitten, waar ik op mijn iPhone de hele tijd dingen heb zitten bedenken voor mijn werk en allemaal in mijn notities heb gezet. Daarna had ik nogal een vol hoofd, en toen ben ik 2 uur gaan sporten. Eenmaal thuis snel douchen en met de auto naar Rotterdam, waar we naar het nieuwe huis van Lau & Ed gingen kijken. Het is nog een bouwval, maar toch leuk om dat ook gezien te hebben. In de tuin dronken we een kopje thee en daarna weer naar huis om de Grand Prix te kijken. De zondag werd afgesloten met kaasfondue en toen zat het weekend er alweer op.

Vorig artikelKinderfeestjes met een verhaal
Volgend artikelDe Flåmsbana, van Flåm naar Myrdal en weer terug
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in