Foto weekoverzicht Judith #333

Yuren en Fee in hutje onder bedEINDELIJK! Werd het toch nog lente. Met mooi weer enzo. Ik knapte er enorm van op. Het was een druk en relaxed weekend. Met kinderfeestjes en gewoon heel lekker luieren. Allebei prima. Komende week valt de werkdrukte ook mee zag ik in mijn agenda, dus voel me redelijk zen. Nu maar duimen dat de zon een poosje wil blijven. 

Maandag

Tweede Pinksterdag, dus iedereen lekker vrij. Dat vierden we met uitslapen, Fee de eerste nacht in haar nieuwe kamertje. Na het ontbijt werden er meteen tentjes gebouwd in haar kamer en werd er gechilled op haar chillplek onder het bed. Ik had gereserveerd bij de sportschool, dus ging weer even wat krachttraining doen. Later die dag kwam een collega van Maik het peuterbedje van Fee ophalen. Ze wilde dat wel van ons overnemen. Iemand anders zou een lamp komen halen, maar die kwam natuurlijk weer niet opdagen. Maik zou nog wat dingen ophangen, maar hij was moe en ik zelf eigenlijk ook. Zo twee dagen klussen hakte er best in. Het onweerde en hagelde, dus het was weer om binnen te zitten. Het wandelen sloeg ik dus ook een avondje over. 

kusje van pip aan sterre

Dinsdag

Maik moest werken en was al vroeg weg. Ik was de dag ervoor begonnen aan de documentaire van de kinderen van Ruinerwold op de sportschool en was zo onder de indruk dat ik in bed de volgende aflevering keek. Daarna stond ik op en ging ik hardlopen, 5 km maar. Het ging wel lekker eigenlijk. Toen ik thuiskwam was alleen Yuren wakker, de meisjes sliepen nog. Hier hadden ze nog een studiedag namelijk. Sterre moest wel naar school. Na het hardlopen kroop ik achter mijn laptop, want ik moest wel gewoon werken. Niet ideaal nee, met 3 kinderen die rondlopen. Gelukkig had ik geen afspraken, alleen wat telefoontjes en mails te doen. Ik maakte rond lunchtijd zelf pasta en heb in de middag ook nog wat proberen te werken. Ik was blij dat Maik thuis was en ik de kinderen even aan hem kon overdragen. De pasta was heerlijk en daarna hebben we nog even uitnodigingen voor de kinderfeestjes gemaakt en zijn we naar bed gegaan. 

pasta maken en drogen

Woensdag

Doordat ik een drukke dag had, zag ik geen andere mogelijkheid dan om 7.15 uur in de sportschool te zijn. Onze sportschool is tegenwoordig 24 uur open, dat geeft toch wel meer mogelijkheden om te gaan nu er maar een beperkt aantal mensen tegelijk binnen mag. Om kwart over 8 was ik weer thuis en om 9 uur zat ik achter mijn laptop voor een lange dag met afspraken. Tussendoor kwam er een leuke uitnodiging binnen voor een weekend weg voor mijn blog. De eerste sinds tijden, daar heb ik veel zin in! Hoop dat het binnenkort weer een beetje aantrekt allemaal. Ik vind mijn leven maar saai sinds corona. Maar ja, dat heeft iedereen denk ik. En er kwamen fijne zeepjes binnen waar ik binnenkort nog wat meer over zal vertellen. 

soap day1

Donderdag

Fee was ‘s nachts uit bed gekomen dat ze misselijk was en buikpijn had. Dat was in de ochtend nog niet over, dus hielden we haar voor de zekerheid maar thuis. Achteraf was dat niet per se nodig geweest, want ze bleek snel op te knappen. Ze stelde voor om een vrolijkheidscake te bakken. Sterre was al een paar dagen erg verdrietig (hormonen en puberteit) dus die wilde ze blij maken. Vond ik wel lief, dus heb ik haar geholpen. Daarna ging ik naar de sportschool en ‘s middags haalde ik ook de andere kinderen weer uit school. 

vrolijkheidscake bakken

ontbijt voor de deur mei 2021Vrijdag

Fee was weer opgeknapt en ging naar school, Maik was naar zijn werk, dus ik had het rijk alleen. Ik begon met een rondje hardlopen. Daarna heb ik nog even kort wat gewerkt en vervolgens lekker in de zon in de tuin gezeten. Om half 1 liep ik naar school om Fee op te halen, die vervolgens ergens ging spelen, dus kwam ik eigenlijk voor niks. Thuis heb ik nog meer in de zon gezeten en na een uur was het tijd om de andere kinderen van school te halen. Aansluitend haalde ik Fee op van haar speelafspraak, racete ik naar huis en reed door naar Jody om die op te halen voor een persevent waar we allebei heen gingen. In Scheveningen is namelijk een heuse Foodhall geopend en daar gingen we een kijkje nemen. Het was heel gezellig: mooi weer, heeeeerlijk eten en natuurlijk allerlei oude bekenden die ik tegenkwam. Ik kan alvast vertellen dat het een aanrader is, het eten was echt goed en op het terras zit je heel fijn. Uitzicht op de zee en de Pier, lekker zonnig en met de wind viel het reuze mee. Ik ga zeker nog eens terug! 

Foodhall Scheveningen

Juut en Jody persevent foodhall

Zaterdag

Zoals elke zaterdag lag ik ook nu om 7.15 uur in het zwembad om baantjes te trekken. Daarna snel ontbijten en alles klaarzetten voor kinderfeestje nummer 1. We hadden op zaterdag zowel het feestje van Lenthe als Yuren gepland. Druk, maar ook fijn, want zo ben je er in 1 dag vanaf. Lenthe had in de ochtend een Just Dance feestje, waarbij de kinderen in teams tegen elkaar gingen dansen. We hadden prijsjes gekocht die ze konden winnen, er was een heuse Just Dance taart en we hadden natuurlijk zon! Het was een geslaagd feestje. Daarna was er 2 uurtjes rust tussendoor en toen kwam er een clubje jongens voor Yuren. Zij gingen trampolinespringen bij Jumpsquare. Vanwege corona mocht er maar 1 ouder mee en wat naar, dat werd Maik. Kon ik gewoon lekker in de zon zitten 🙂 De frietjes waren besteld en zouden thuisbezorgd worden, dus ik hoefde alleen maar te zorgen dat de tafel gedekt was en het drinken klaar stond. Ook dat feestje was geslaagd, en om 19.00 uur ging de wijn open. We hadden het overleefd!

feestje Yuren 2021

feestje lenthe 2021just dance taart feestje lenthe

Zondag

Het komt bijna nooit voor, maar ik werd om 5 uur wakker en sliep daarna nog verder tot half 9. Dat noem ik dus uitslapen. Daarna ging ik in de zon ontbijten en een rondje van 10 km hardlopen. Hoewel het warm was, ging het best lekker. De rest van de dag gaf ik mezelf vrij van alles. Ik heb echt helemaal niks gedaan. Behalve in de zon zitten. Een beetje lezen en genieten van de kinderen die aan het spelen waren in het zwembadje. Pip, onze vogel was ook vrij in de tuin. Ze bleef gewoon lekker het gras enzo onderzoeken en vloog niet weg. Slechts 1 keer vloog ze op de schutting, maar we konden haar direct weer pakken. ‘s Avonds staken we de barbecue voor het eerst aan (en kwam er nog een paasei onder vandaan, die ik daar in maart had verstopt haha). Het was echt dik genieten en ik kan er zeker weer tegenaan deze week!

DipticExportSaveLocation

klaar om te gaan hardlopenvino eind mei 2021

Vorig artikelBlockaroo, de ultieme cadeautip voor kinderen van 1 tot 6 jaar
Volgend artikelDoe een hoortest online voel jezelf weer hip en hot met een gehoortoestel 
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in