Foto weekoverzicht Judith #351

juut remasteredHet is echt herfst. Deze week had ik voor het eerst kaarsjes en een vest aan. Oh, en ik kwam drijfnat aan na een fietstochtje van mijn werk naar huis. Echt veel zin heb ik er nog niet in, maar ik probeer het maar te omarmen en het ook binnen gezellig te maken. Het was best een hectisch weekje in elk geval, maar we hebben het overleefd. In het weekend hebben we ook leuke dingen gedaan, dus we kunnen weer vol goede moed aan de nieuwe week beginnen. 

Maandag

Ik had een drukke dag maandag. Maik had de auto nodig, dus fietste ik naar mijn werk waar ik begon met een intervisie bijeenkomst. Daarna had ik een heel boeiend overleg, waarbij we aan de slag gingen met communicatie binnen het werkveld. De tijd vloog voorbij, voor ik het wist moest ik alweer een vergadering in. Dat ik daar ook nog een actieve bijdrage aan moest leveren, was ik totaal vergeten door de drukke en intensieve ochtend, gelukkig was er een lieve collega die me redde 🙂 Daarna fietste ik door de regen naar mijn volgende overleg, die dus niet door bleek te gaan. Altijd fijn, maar niet heus. Had ik me voor niks gehaast èn nat laten regenen. Naja. Thuis had ik een uur later nog een overleg, maar die was online, dus dat viel mee. In de avond ben ik nog met Niky gaan wandelen, dus ik skipte de sportschool deze dag. Ik had al genoeg beweging gehad. 

goodiebag culiperslunch 2021

Dinsdag

Al vroeg was ik onderweg. Het valt me op dat er veel werk aan de weg is. Blijkbaar is dat allemaal blijven liggen tijdens Corona en moet nu alles tegelijk gebeuren. Ik kon dus niet echt dichtbij parkeren, maar ja. Na mijn afspraak reed ik terug naar huis om daar nog wat te werken, tot een oud collega kwam om een kopje koffie te drinken. Was gezellig. Toen ze wegging was het lunchtijd, en toen ging de tijd opeens snel. Ik haalde Fee op, deed nog een online meeting en toen was het opeens alweer tijd om te koken. Soms vliegen de dagen zo hard voorbij, echt bizar. We hebben ook een huis gezien wat mogelijk interessant is, ik ga er volgende week kijken. Of we het uiteindelijk kunnen kopen is de vraag, want het is superdruk met kijkers zei de makelaar. Er zal vast wel weer iemand een hoger bod kunnen doen dan wij en dan gaat het aan ons neus voorbij. 

kaarsen aan herfst 2021

Auto kapot

Eind van de dag deed ik nog even een ritje met de auto, maar dat verliep niet zo goed. De motor gaf een storing aan, de ventilator sloeg op hol en de auto trilde als een gek. Ik durfde er dan ook niet meer mee te rijden. Om 20.00 uur ben ik nog een rondje gaan hardlopen. Ik had totaal geen zin, maar wilde per se toch even aan. Achteraf voelde het natuurlijk goed. Ik had trouwens een stekje van een Yuka van de buurvrouw gekregen. Deze moet je zonder wortel in de aarde steken en het duurt maanden voor er wortels groeien en hij het goed gaat doen. Maar inmiddels is het wel echt een mooi plantje aan het worden. Echt superleuk dat hij het zo goed doet! Ik moet ‘m al bijna gaan verpotten. 

yuka

Woensdag

Ik kon niet naar de sportschool, want de auto moest direct naar de garage. Met Maik liep ik naar school, want Yuren had om half 10 een voorstelling voor St Michael. Het was leuk dat we daar samen heen konden. Voor het eerst dat alle ouders de school weer in mochten om bij zoiets aanwezig te zijn, dat was toch wel heel erg fijn. De rest van de dag heb ik zitten werken en lezen. Ook een aantal werktelefoontjes gedaan. Halverwege de middag konden we de auto ophalen. Het bleek mee te vallen: de bobine en een cilinder waren stuk en met €375 reed hij weer als een zonnetje. Ik was daar zo blij mee, dat ik spontaan besloot de iPhone 13 pro te bestellen. Was ik al 2 weken over aan het twijfelen, want ik heb nog steeds de XS en die is nu wel een beetje verouderd. Vooral de betere camera en meer ruimte ben ik blij mee. Ik moet er helaas nog wel 1 a 2 weken op wachten, maar dan heb ik iets om naar uit te kijken. Heb gekozen voor de zilver, maar vond het wel lastig kiezen. De iPhone 13 heeft ook een roze versie, maar ik wilde toch liever de pro vanwege de betere camera. Bovendien is zilver makkelijker door te schuiven naar Yuren over 2 jaar. Die gaat vast niet met een roze lopen. We aten ‘s avonds kaasfondue en gingen op tijd naar bed, want met dat slechte weer lig ik daar toch het lekkerste met de tv aan 🙂

Yuren voorstelling 6echeese fondue

 

 

 

 

 

 

Donderdag

Hoewel ik best goed geslapen had, voelde ik me niet fijn toen ik wakker werd. Daar zal de tijd van de maand iets mee te maken hebben gehad, maar ook het feit dat de herfst begonnen is. Wind, regen en zelfs hagel en onweer maakten dat ik geen zin had om meteen te gaan hardlopen. Na het ontbijt ging ik achter mijn laptop zitten en lekker werken. Ik ben al een poos bezig aan een hele lange blog over onze rondreis door Polen. Die is nog steeds niet af, dus daar heb ik weer wat verder aan gewerkt. Ook schreef ik een blog over Halloween decoratie, want eind van oktober is het alweer zover. Er is tegenwoordig zoveel leuke versiering te vinden. In de middag hadden we een gesprekje met de juf van Lenthe en daarna heb ik dan toch mijn hardloopkleren aangetrokken om een rondje te gaan doen. Gelukkig was het droog. Tot slot kocht ik ook maar weer eens een bos bloemen. Dat was al lang geleden, maar ik word er altijd vrolijk van. Ik koos voor een bos in herfstkleuren. 

braziliaans kaasbroodherfstbloemen 2021

Vrijdag

Ik was de hele week nog niet naar de sportschool geweest, dus ik ging vrijdagochtend wel. Tussendoor kwamen er allerlei werktelefoontjes, waardoor mijn ochtend om vloog en ik alweer snel Fee van school moest halen. En anderhalf uur later de andere kinderen. Iedereen was moe van de week, dus de stemming zat er niet echt lekker in. Heb ze dus wat vroeger dan normaal op een schermpje gezet, want ze waren alleen maar ruzie aan het maken. Had ik niet zo’n zin in. We aten pizza en dronken een wijntje om het weekend in te luiden en ik ging ook lekker in bad om warm te worden. 

wijn en pizzabadtijd okt 2021

Zaterdag

Ik had een waardeloze nacht gehad. Rond 2 uur werd ik wakker en kon ik niet meer slapen, heel irritant. Toen ik net weer in slaap was gevallen, zo tegen half 7, maakte Maik me wakker. Ik had gezegd te willen zwemmen en dat is om 7 uur, dus hij wilde niet dat ik me versliep 🙂 Dus uit bed en naar het zwembad, waar ik doodmoe toch 60 baantjes zwom. Daarna kroop ik op de bank met een dekentje en een boek en ben ik daar de rest van de dag niet meer vanaf gekomen. Ik was gewoon te moe. Ik las een boek van Joosje Duk, de dochter van één van de eerste covid patiënten in maart vorig jaar. Zij heeft in die periode een dagboek bijgehouden en dat is nu uitgebracht als boek. Ik las het in 1 ruk uit. Indrukwekkend.

golden latte okt 2021fee in klomp

Zondag

Ik startte de zondag met een hardlooprondje in de regen. Dat was minder erg dan het klinkt, de temperatuur was goed en het regende niet echt hard. Toen ik thuis kwam moest ik wel haasten, want er stond een corona toegangstest gepland. Sterre ging ook mee. Na dit verplichte nummertje hoorden we al snel dat we (zoals verwacht) niks hadden en dus hadden we groen licht voor Remastered Experience in Rotterdam. Een vriendin van Sterre was daar geweest en die vond dat heel leuk, dus nu het zo regende leek het ons een leuk uitje voor de zondag. We hadden om 13.15 uur afgesproken en het duurt alles bij elkaar een uur. Na de lunch vertrokken we dus. We vonden een parkeerplek redelijk in de buurt en renden door de regen naar de deur. Eenmaal binnen kon de pret beginnen. Het was superleuk, met allerlei interactie, design en bizarre dingen. Ik ga er nog een uitgebreide blog over schrijven, maar het was echt bijzonder en leuk om te doen. Rond kwart voor 3 waren we weer thuis, waar Sterre haar folders ging lopen door de regen en ik onder een dekentje op de bank met de laptop kroop. Nu we toch een qr code hebben besloten we ook maar meteen uit eten te gaan. We kozen voor Marea, dat zit in een vaag winkelcentrum in Rijswijk, maar het is de beste Italiaan die wij kennen 🙂 

Remastered Experience Rotterdam

Vorig artikelWat zijn de voordelen van een waterontharder?
Volgend artikelHoe kun je het beste verhuizen?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in