Halloween decoratie

Halloween decoratie Halloween komt er weer aan en dit overgewaaide feest uit Amerika wordt door veel mensen gevierd. Op 31 oktober worden vele huizen, zowel binnen als buiten, versierd in griezelsfeer. Kinderen gaan langs de deuren voor een trick or treat en kunnen aan de versierde huizen zien waar ze kunnen aanbellen. Zelf zorg je natuurlijk dat je griezelige traktaties in huis hebt, hoe origineler hoe beter. Wie weet organiseer je wel een Halloween diner? In deze blog vind je volop Halloween decoratie en inspiratie. 

Lees ook: Gratis printable Halloween

Halloween decoratie

Waar je vroeger goed moest zoeken om leuke Halloween decoratie te vinden, is dat nu allang niet zo moeilijk meer. Er worden steeds leukere dingen verzonnen, ik kijk mijn ogen uit ieder jaar als ik deze blog een update geef. Onze buren zijn voor mij een grote inspiratiebron, zij maken ieder jaar weer een heel kunstwerk van hun huis aan de buitenkant. Zo leuk om te zien. 

halloween stickers

Vleermuizen

Onlosmakelijk met Halloween verbonden zijn natuurlijk vleermuizen en vampiers. Nu kun je vleermuizen eenvoudig zelf vouwen van zwart papier, maar deze plastic vleermuizen zijn heel goedkoop en erg leuk. Je kunt ze in een traktatiezakje doen, of ophangen binnen of buiten. Bijvoorbeeld in een spinnenweb. Deze Halloween stickers passen er ook goed bij. 

Halloween decoratie vleermuizen

Hallowine

Als je een etentje geeft, of de volwassenen die met kinderen meelopen wil verrassen met een traktatie aan de deur, dan zijn deze Hallowine etiketten voor op wijnflessen geweldig origineel. Let op, de wijn moet je nog even zelf kopen, maar haal een goedkoop flesje bij de HEMA, plak er een leuk etiket op en zet ze klaar. Succes verzekerd! Ook leuk als Halloween decoratie in je woonkamer trouwens. 

Halloween decoratie wijnetiket

Pompoen

Geen Halloween zonder pompoen, maar heb jij ook zo’n gruwelijke hekel aan het uithollen van zo’n ding? Relax, dit jaar koop je gewoon een kant en klare pompoen lamp voor bij de voordeur. Deze kleine pompoen lantaarntjes zijn ook leuk om mee te nemen de deuren langs, of juist om neer te zetten in huis. 

pompoen lantaarntjes

Spinnen en spinnenweb

Ook spinnen en spinnenweb mag niet ontbreken. Veel mensen hangen spinnenweb aan hun huis en plakken daar vanalles in. Het geeft al snel een leuk effect en het is niet zo veel werk. 

spinnenweb halloween

Skelet decoratie

In een blog over Halloween decoratie mogen skeletten natuurlijk niet ontbreken. Deze skeletpoppen zijn super creepy en zal iedere gast laten schrikken in het donker. Ze zijn 60 cm hoog en in drie verschillende kleuren verkrijgbaar. 

skelet poppen

Tafeldecoratie voor Halloween

Het geven van een Halloween etentje wordt steeds populairder. Wel handig als je dan kant- en klare decoratie hebt om neer te zetten. Dit kant en klare pakket bevat naast een tafelkleed ook andere versierzaken. Het is ook leuk om Halloween mokken aan te schaffen, daar heb je nog lang plezier van. 

kant en klaar pakket halloween

Ga jij nog iets aan Halloween doen dit jaar?

Vorig artikelJe huis beter isoleren
Volgend artikelWat zijn de voordelen van een waterontharder?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in