Foto weekoverzicht Judith #387

metalbirds sunsetEen drukke week! Met weinig me-time en veel volle dagen. Ik weet opeens weer waarom ik niet fulltime wil werken haha. Maar er waren veel leuke dingen, zoals het kamp van Yuren en Maiks verjaardag op vaderdag. En niet te vergeten het heerlijke weer! Genoeg om dankbaar voor te zijn, en dat ben ik dan ook. Gelukkig is komende week wel iets rustiger. 

Maandag

Het weekend zat er weer op, dus de wekker ging vroeg. Maik werkt op maandag thuis, hij bracht de kinderen naar school en ik had de hele ochtend afspraken op een school. Toen ik thuis kwam was het tijd voor de lunch, lekker buiten natuurlijk. Daarna dook ik achter de laptop voor een hoop geregel. Ik moest 25 collega’s bellen om een planning te kunnen maken voor de fotografie komende maandag. Uiteraard nam haast niemand op, maar eind van de dag was ik aardig rond met de planning. Toen dook ik nog even de sportschool in. De dag vloog voorbij en ‘s avonds in bed kon ik amper mijn ogen open houden. Maik had hetzelfde, dus zijn we lekker op tijd gaan slapen.  

pip in de hand

Dinsdag

Oogarts-dag. Aan de kant van mijn moeder komt verhoogde oogboldruk en glaucoom voor en inmiddels heeft mijn vader het ook, dus ik ben dubbel belast. Vanaf mijn 40e moet ik dus elke 3 jaar mijn ogen helemaal laten controleren bij de oogarts. Door Corona was het nu al 5 jaar geleden trouwens. Maik was mee, want je krijgt bij dat onderzoek altijd druppels in je ogen waardoor je pupillen enorm groot worden gedurende 24-48 uur. Van die druppels ga je ook heel wazig zien en kun je geen licht verdragen, dus autorijden was niet mogelijk op de terugweg. Maik was mijn taxi 🙂 Het onderzoek was helemaal goed trouwens, mijn oogboldruk was vorige keer zelfs een paar punten hoger en was dus gezakt naar 16 & 17. Ook de scan van mijn oog en alle onderzoeken waren goed. Ik moet wel over 2 jaar al terug, omdat ze dan ook mijn hoornvlies een keer wil meten. De rest van de dag had ik veel last van mijn ogen. Ik kon eigenlijk niks doen. Lezen, typen, de letters dansten voor mijn ogen en fel licht werd ik gek van. Gelukkig werd het eind van de dag wel iets beter, zodat ik rond 3 uur wel weer in de auto durfde te stappen om naar een afspraak te gaan. 

oogarts 2022

Woensdag

Yuren ging op schoolkamp en ik ging een groepje kinderen brengen naar het strand, waar ze een surf en skate cursus hadden. Ik bleef hangen om foto’s te maken met mijn camera. Die zette ik thuis meteen in een album, zodat alle ouders konden meegenieten. Daarna reed ik terug voor nog meer foto’s en bracht ik ze van het strand naar de kamplocatie. Ze aten pizza, die ik besteld had en ging halen en brengen. Daarna ging ik terug naar huis. Het was heel leuk om een dagje mee te genieten, maar het was ook een volle dag. ‘s Avonds was ik behoorlijk moe van de zon en het strand! 

Yuren surft

Donderdag

De ochtend was redelijk rustig, ik ging alleen even wandelen en deed een paar telefoontjes voor mijn werk. Daarna moest ik naar kantoor voor een studiemiddag. Die leuk was trouwens. Gezellig om alle collega’s weer te zien. We hadden thuis een logeetje, omdat haar vader bij het kamp van Yuren ging slapen. Zijn dochter zit bij Fee in de klas en had ook een plekje nodig. Dus hadden wij ons aangeboden. Maik had trouwens onwijs pijn in zijn rug en kon amper lopen. Zelfs pijnstillers hielpen niet. 

kamp yuren

Vrijdag

Hoewel niet mijn werkdag, moest ik toch al vroeg op kantoor zijn voor de laatste keer van de cursus die ik al het hele jaar volg. Een hele interessante en goede cursus trouwens, dus heel blij dat ik ‘m gevolgd heb en zeker niet zonde van mijn tijdsinvestering. Ik kreeg ook een certificaat, dus dat is mooi. Daarna had ik nog een overleg voor een werkgroep en tegen 2 uur was ik thuis. Daar werd net Yuren gebracht, hij kwam terug van kamp en was doodmoe. Daarna ging ik Lenthe van school halen en toen was het eindelijk weekend. Maik had op zijn werk een RooftopBBQ, dus at ik alleen met de kinderen. Lekker buiten in het zonnetje. We bleven nog even op, maar toen ik de kinderen naar bed had gebracht (ze gingen allemaal vroeg, want Yuren was zooo moe van kamp) ging ik zelf ook. Een beetje lezen nog, maar al snel viel ik in slaap en werd pas wakker toen Maik thuis was. 

pasta over de bankwaterspelletjes juni 2022

Zaterdag

Ik begon de ochtend natuurlijk met zwemmen, daarna was het heerlijk weer en heb ik enorm uitgerust en niks gedaan. Ik ben nog even met de meisjes naar de drogist gelopen om een cadeautje voor Maik te kiezen, die morgen jarig is. Daar liet ik me overhalen tot de aanschaf van een kleurboek, waarmee ze beloofden dat ik dan de hele dag geen spelletje hoefde te doen 🙂 Het was echt een luierdag en daar was ik heel erg aan toe na deze drukke week. Heerlijk! Maik en ik deden in de middag nog een rondje tuincentrum, omdat we wat planten wilden kopen en informatie wilden over een sedumdak. Dit willen we op de uitbouw namelijk. 

maik op het dakbbq zoveel

Zondag

Vaderdag èn Maik jarig! Een drukke dag dus. Ik begon ‘m met schoonmaken, want ik kan geen huis versieren als het een puinhoop is. En dat was het. Ik had er zaterdagavond geen energie meer voor, dus dan maar in de ochtend. Lekker rustig, als iedereen nog in bed ligt. Daarna vlaggetjes ophangen, cadeautjes neerzetten en Maik roepen. We zaten er allemaal klaar voor. Lenthe speelde Happy Birthday op de piano en daarna gingen we de andere cadeaus geven. Het allergrappigste cadeau was natuurlijk het normenhotel. Dat had ie niet verwacht (en de reactie was ook matig enthousiast, maar hij moet vast nog even wennen haha). Hij krijgt nog instructies van de buurman. In de middag gingen we een ijsje eten bij de nieuwe ijswinkel vlakbij (voor de coolste papa) en rond 4 uur kwam er visite. We aten taart, konden onverwacht buiten bbqen en keken toen met z’n allen Grand Prix. 

maik jarig 51

wormenhotelijswinckel

 

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #386
Volgend artikelHoe combineer je de leukste outfits?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in