Foto weekoverzicht Judith #215

Als jullie vanmorgen vroeg mijn weekoverzicht misten: dat klopt, ik had ‘m nog niet geschreven. De afgelopen week heb ik vooral gewerkt en op mijn vrije dagen genoten van de zon. Soms is dat gewoon even nodig. Daardoor heb ik wel een heleboel leuke dingen gedaan waarover ik nu kan schrijven.

Maandag

De allereerste dag van de week was natuurlijk weer een werkdag, en ik had ook een aantal afspraken. Daardoor vloog de dag eigenlijk voorbij. Eind van de middag ben ik nog even naar de sportschool gegaan en ik maakte nog wat foto’s van de kinderkamers voor mijn woon-instagram account @hipenhotwonen.

Dinsdag

Opnieuw een drukke werkdag. Ik zat al vroeg in de auto en was eigenlijk de hele ochtend en een deel van de middag in vergadering. Om half 4 was ik klaar en toen ik naar huis ging, was het heerlijk weer. Ik besloot te gaan hardlopen en voor het eerst sinds afgelopen zomer liep ik weer een 10 km! Ook nog eens in een voor mij recordtijd van 1 uur en 6 minuten. Ik heb het heel rustig opgebouwd dit keer vanwege de blessures, waardoor ik gelukkig goed kan blijven lopen ondanks de blessures. Ze zijn nog niet helemaal weg, maar ik merk, ondanks dat ik doorga met opbouwen, nog steeds verbetering. Dat had ik nooit verwacht, maar de combinatie van gerichte krachttraining, hardlopen met ingetrokken navel en een langzame opbouw heeft er echt voor gezorgd dat ik mezelf klaar kon stomen voor de CPC. Nu ik weet dat ik die 10 km red zonder al te veel pijn ben ik echt relaxed en zie ik de CPC met vertrouwen tegemoet.

Fruit de Mer

Maik en ik hadden zin om uit eten te gaan met z’n tweetjes. Soms is het zo druk dat je een beetje langs elkaar heen leeft en amper aan een gesprek toe komt met 4 kinderen om je heen die ook allemaal wat willen vertellen. Daarom hadden we de oppas gevraagd wanneer ze deze week zou kunnen en dat bleek op dinsdag. Dus na mijn rondje hardlopen bakte ik pannenkoeken voor de kinderen en de oppas, zorgde ervoor dat de kinderen gedoucht waren en toen Maik thuis kwam en de oppas er was, gingen we naar Voorburg. In Voorburg zit een redelijk nieuw restaurant, Fruit de Mer. Ik had er al veel over gehoord, dus nu gingen we eens een kijkje nemen. Het is, zoals de naam al doet vermoeden, een visrestaurant. Het was heel gezellig en enorm lekker. Een uitgebreide review schreef ik op Leukindenhaag.nl. Mocht je in de buurt van Voorburg wonen en dit restaurant ook een keer willen uitproberen: via social deal krijg je een mooie korting!

Woensdag

In 1976 lagen Ilonka en ik samen in de box, als buurmeisjes spraken onze moeders samen af om koffie te drinken en zo werden wij vriendinnen. Dat zijn we nog steeds, wat op zich al bijzonder is natuurlijk, maar wie had ooit kunnen vermoeden dat we in 2019 ook allebei moeder van 3 meisjes en 1 jongen zouden zijn? Ik kreeg namelijk deze avond het bericht dat haar vierde kindje was geboren. Een prachtig meisje en moeder en kind maken het, ondanks de keizersnee, goed. Verder kwam op woensdag onze nieuwe Eames Rocking Chair binnen, met IJslands schapenvachtje. Die werd natuurlijk meteen in gebruik genomen.

Donderdag

Een dagje met Fee. Het miezerde een beetje, maar ik ben toch even met haar naar buiten geweest. Op de loopfiets en naar het speeltuintje enzo. Verder hebben we spelletjes gedaan, gepuzzeld en nog wat activiteiten. ‘s Middags ging ik de kinderen halen van school, ik moest voor de laatste keer dit jaar schoonmaken in de klas en om eerlijk te zijn was ik daar erg blij om. Op de Vrije School heb je voor alle kinderen schoonmaakbeurt in de klas. Met 3 kinderen betekent dat dat je best vaak aan de beurt bent. Zeker met Fee die nog klein is en ik dan tijdens het schoonmaken ook nog in de gaten moet houden vind ik dat best een gedoe.

Vrijdag

Het was heerlijk weer op vrijdag, ik maakte wat schoon en zette toen de schuifpui open, zodat Fee naar buiten kon en ik in de zon kon zitten. Ik heb verder dus niet zoveel bijzonders gedaan, behalve aan het einde van de middag een rondje hardlopen en verse bloemen gehaald. Ik ging vroeg naar bed, want ik had de hele week slecht geslapen.

Zaterdag

Om 6 uur was ik wakker, dus ik sprong mijn bed uit om naar het zwembad te gaan. Daarna rommelden we wat in huis, terwijl de kinderen om beurt wakker werden en naar beneden kwamen voor het ontbijt. De zon scheen dus de deur naar de tuin ging open en ik ving wat zonnestralen. Rond 3 uur gingen we op de fiets naar Delft. Beetje winkelen, Yuren had zijn spaarpot geleegd en wilde iets kopen (maar kon uiteindelijk niet kiezen, dus eindigde met niks) en wij gingen borrelen bij Healthy & Happiness (ook weer via Social Deal) met de kinderen. Leuke van dit tentje is dat er spelletjes, kleurboeken en leesboeken zijn voor de kinderen, waardoor we relaxed kunnen zitten. Het was heel gezellig en we zaten na afloop zo vol van alle hapjes, dat we besloten alleen nog een ijsje te halen en het avondeten maar de skippen.

Zondag

Opnieuw een mooie dag! Ik begon maar weer eens met een rondje hardlopen in de zon en daarna ging ik nog even naar de sportschool voor een half uurtje krachttraining. ‘s Middags ging Maik met Sterre en oma naar de Lion King en ik met de andere kinderen naar het Zeehelden Theater in Den Haag voor de voorstelling Circus Kosmos. Hier zit onze vroegere oppas Shakira in dus dat was extra leuk voor de kinderen. Het was een leuke voorstelling met rondom het thema “schermpjes” en dan met name dat ouders zoveel tijd aan schermpjes besteden in plaats van aan hun kinderen. De kinderen zijn het daar niet mee eens, en proberen de fantasie bij hun ouders weer tot leven te brengen. En dat lukt! Het was een leuke voorstelling met veel muziek en dans en de kinderen hebben ademloos zitten kijken. Fee lag ‘s avonds in bed het liedje van de robots te zingen. Je kunt Circus Kosmos de komende periode zien op Ma 25 feb – 14:00 Do 25 apr – 11:00 Do 25 apr – 14:00 Ma 22 jul – 11:00 Ma 22 jul – 14:00 Do 25 jul – 11:00 Do 25 jul – 14:00 en het is echt een aanrader!

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #214
Volgend artikelEerste skivakantie: leukste skigebieden voor kinderen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in