Foto weekoverzicht Judith #447

tuin aug 2023De eerste week thuis vloog voorbij. Wassen, opruimen, sporten, beetje lezen, de dagen gingen snel en voor ik het wist was het weekend. Maik ook weer vrij na een hele week werken, dus dat was gezellig. Verder werd ik nogal geplaagd door jeuk wegens uitslag in mijn nek en op mijn rug. Vandaag de huisarts voor gebeld, ik mag vanmiddag langskomen. Ik houd er rekening mee dat het misschien schurft is, ergens opgelopen op één van de vakantieadresjes in een bed ofzo. 

Lees ook: Foto weekoverzicht #446

Maandag

We sliepen uit, want we lagen natuurlijk pas om 2 uur ‘s nachts in bed. Helaas was ik wel vroeger wakker dan gehoopt, dus de hele dag bleef ik moe. Ik ging sporten en ontdekte dat ik 1,7 kg was aangekomen. Dat moet er natuurlijk af. Meestal gaat dat redelijk vanzelf als ik weer een week of 2 gezond eet, niet uit eten ga, niet snoep en voldoende beweeg. Verder stond deze dag vooral in het teken van wassen. Er was namelijk van 3 weken was te doen. En de koffers moesten uitgepakt. Eind van de dag had ik al een heleboel gedaan. ‘s Avonds haalden we onze vogel op en bleven meteen eten bij de ouders van Maik.

Fee met oma aug 2023

Dinsdag

Na een rondje hardlopen ging ik naar Helen. Zij heeft er een nieuwe hond bij en daar ging ik mee kennis maken. Ook hadden we elkaar al een poos niet meer gezien, dus het was sowieso fijn om bij te kletsen. We zaten lekker onder de druivenbladeren op haar balkon. Toen ik rond half 3 thuis was merkte ik dat ik erg moe was. Waarschijnlijk een combinatie van hardlopen en de korte nacht de dag ervoor. Ik besloot even op bed te gaan liggen en heb ook echt eventjes geslapen. 

vlinderstruik

Woensdag

Ik had niet een al te beste nacht helaas, dus ik werd nog best moe wakker. Daarom besloot ik niet te gaan sporten. Even rust. Ik was bezig in een boek van Sara Kroos: Rood is Ja, over het misbruik dat zij heeft meegemaakt. Vanwege het onderwerp kan ik het geen leuk boek noemen, wel interessant om te lezen wat het met haar gedaan heeft en hoe ze nog steeds getraumatiseerd is. Terwijl wij haar alleen als cabaretier kennen natuurlijk. Ik las het boek in 1 dag uit. Yuren ging weer met zijn eitjes op pad. Fee ging voor het eerst naar het zwembad voor zwemles deze vakantie. Dat is ook weer begonnen. 

wie is het competitie

Donderdag

Vandaag begon ik de ochtend wel weer in de sportschool. Toen ik terugkwam lag iedereen nog steeds op bed, maar langzaam kwamen ze in de woonkamer binnendruppelen. Fee had zin in 20 potjes Wie is het, dus voor ik het wist was ik in een competitie verwikkeld. Lenthe deed ook mee. Er was ook nog wat rijd om te schrijven over Bosnië & Herzegovina op een nieuwe reisblog die ik begonnen ben: Mooie plekken op aarde. Ik miste een plek om alleen over het reizen te schrijven nu de kinderen ouder worden, dus voor de vakantie hebben we deze gemaakt. Er staat nog weinig op hoor, gaat wel weer even duren voor deze blog veel bezoekers gaat krijgen net als Hipenhot, maar dat geeft niet. Ik vind het in elk geval leuk om onze vakantie er op uit te werken. 

risotto eten buiten

Vrijdag

Vandaag realiseerde ik me hoe snel de tijd gaat. Deze week zit er ook alweer op, nog maar 1 week vakantie en het is alweer voorbij. Zes weken lijken lang, maar als je er ruim 3 weg bent, is het ook zo voorbij. In de ochtend lag iedereen nog te slapen, behalve Maik, die was naar zijn werk. Ik besloot van de rust te genieten en beneden wat blogs uit te werken van de vakantie. Rond 11 uur kwam de schoonmaakster, dus toen waren alle kinderen beneden. Lenthe ging bij een vriendinnetje spelen. Ik liep even met haar mee en raakte in gesprek met de moeder van dat vriendinnetje. Voor ik het wist waren we anderhalf uur verder. Al die vakantieverhalen ook. Thuis deed ik nog een spelletje met Fee, moesten de bestellingen ingepakt worden en heb ik nog wat gelezen. We aten zelfgemaakte pizza en toen was het alweer avond. 

Zaterdag

Het was lekker weer, dus ik had zin om een hele dag te lezen. Sterre had mij het boek Gbr. getipt en dat is een kort, maar bijzonder boekje. Ik las het in één dag uit. ‘s Avonds hebben we gebarbecued en daarna hebben Maik en ik heel veel afleveringen B&B vol liefde vooruit gekeken via Videoland 🙂 

kersje eten

Zondag

Ik was er vroeg uit voor het zwemmen, daarna heb ik lekker geluierd en weinig gedaan. Rond 15.00 uur nam Maik mij mee voor een verrassingsdate. Helaas kregen we opnieuw een melding dat we een kokende motor hadden. Dus, aan de kant, ANWB weer gebeld en die ontdekte dat de koelvloeistof op was. Toch was het anders dan in Bosnië, want nu konden we wel bijvullen zonder dat hij leegliep. Na een proefrondje rijden leek alles goed te gaan, dus hebben we onze weg vervolgd. Eerst bij Simonis aan het strand vis gegeten en een wijntje gedronken en daarna naar de musical Aïda. Die had ik trouwens in 2003 ook al eens gezien, hij is opnieuw uitgebracht. Was weer prachtig. 

simonis aan zee aug 2023 autopech 2023 aug

Vorig artikelDit zijn goede budgetvriendelijke merkversterkingen
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #448
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in