Foto weekoverzicht Judith #476

koken maart 2024Een drukke werkweek en ook een druk weekend: allebei onze moeders waren jarig en vierden dat ook. Dat betekende dus een dagje naar Zeeland en een dagje hier in Den Haag. Ook liep ik weer eens 10 km hard ter voorbereiding op de CPC komend weekend. Een gevulde week dus! En ook deze week is bomvol met afspraken. We gaan dus nog wel even door 🙂

Lees ook: Foto weekoverzicht Judith #475

Maandag

De maandag wat een kneiterdrukke dag. Ik stapte om half 9 op mijn fiets en was pas tegen zessen thuis. Een dag bomvol afspraken. Het waaide trouwens ook behoorlijk hard en ik had de wind pal tegen. Vind ik echt niks aan. In de avond heb ik niet meer gesport, want ik vond dat mijn pittige fietstochtje wel genoeg aan beweging was voor vandaag. 

pip en sterre mrt 2024

Dinsdag

Opnieuw een behoorlijk drukke werkdag. Ik moest alweer vroeg op kantoor zijn voor een gesprek, daarna had ik een online meeting op kantoor en toen bleek ik mijn fietssleutel kwijt. Ik stop die eigenlijk altijd meteen in mijn tas, maar ik was wat gehaast vanmorgen vanwege dat gesprek en net iets te laat zijn. Daardoor had ik ‘m in mijn jaszak gestopt en daar was hij uitgevallen toen ik mijn pasje pakte om de deur van kantoor te openen. Na lang overal zoeken hoopte ik nog dat hij in mijn fiets zat, maar nee hoor. Gelukkig kwam ik op het lumineuze idee om bij het koffietentje bij kantoor te vragen of er toevallig een fietssleutel gevonden was en jawel hoor, hij lag in de pot met gevonden sleutels. Kon ik toch nog met een heerlijk zonnetje naar mijn volgende afspraak fietsen. Die was om 16.00 uur klaar en toen ben ik als een speer naar huis gegaan om de nieuwsbrief voor mijn werk af te maken. We hadden iets nieuws bedacht en dat kreeg ik niet aan de praat. Dat kan ik dan niet uitstaan, dus ik heb even wat technische hulp opgezocht en zo is het me uiteindelijk toch gelukt. Van zulke dingen kan ik dan weer blij worden. Maik en ik hebben samen gekookt, omdat het al kwart over 6 was toen ik mijn laptop kon afsluiten. Ook wel weer gezellig, zo samen. 

sneeuwpop vilt

Woensdag

Ik had voor het eerst sinds tijden een keer geen afspraken, dus kon ik wat dingen van mijn to do list wegwerken die er al ongeveer 6 weken op stonden. Een van die dingen was het doen van allerlei aanpassingen op de website van mijn werk. Dat behoort niet per se tot mijn primaire taken, waardoor het al snel blijft liggen als het te druk is. Uiteindelijk was ik er tot 2 uur mee bezig, toen had ik het grootste gedeelte af. Wel heel blij dat het nu gedaan is. 

borrel voorbereiden

Donderdag

Hoera! Mijn vrije dag en ik was er aan toe na zo’n drukke week. Ik sliep niet uit, want iedereen moest natuurlijk wel werken en naar school. In plaats daarvan ging ik meteen om half 9 hardlopen. Dat viel niet mee 🙂 En ik kan niet verklaren waarom het tegenviel. Voelde me net een slak. Hoe dan ook, ik ben wel geweest en dat is natuurlijk het belangrijkste. Daarna heb ik nog best veel dingen gedaan op de laptop. Een blog geschreven, foto’s uitgezocht en stiekem toch ook nog een beetje dingen voor mijn werk gedaan die ik de dag ervoor niet had afgekregen. Om 3 uur kwamen de kinderen allemaal thuis, drijfnat, want het regende. Ik heb de bestellingen ingepakt en weggebracht en ben daarna met Fee naar pianoles gegaan. We aten pizza, niet gezond, wel lekker en vooral heel handig als iedereen op andere tijden weg moet. Na Fee heeft namelijk Lenthe weer pianoles en Maik heeft ook altijd maar kort de tijd om te eten, want hij haalt de meisjes weer op. 

hardlopen schoenen

Vrijdag

Het was vroeg op vrijdag, want Fee moest voor haar rug naar het ziekenhuis. Zij heeft, net als ik en Yuren, een scoliose. Het was een jaar geleden, dus er werden foto’s gemaakt van haar rug en daarna konden we meteen naar de orthopeed, die de foto’s beoordeelde. Het was wel iets achteruit, maar nog niet zo erg dat er al behandeling moest worden opgestart. Wel wil hij haar over een half jaar weer zien, want ze wordt bijna 9. Blijkbaar begint bij meisjes de groeispurt tussen 9 jaar en 12 jaar, en dan kan het in korte tijd ineens verslechteren. Vandaar dat er nu geen jaar meer tussen mag zitten. Na het ziekenhuisbezoek zette ik haar af op school en ging ik zelf naar huis. Ik maakte de benedenverdieping schoon en de schoonmaakster kwam voor de andere twee verdiepingen. Daarna heb ik nog wat zitten werken. De dag vloog om. Het avondeten was de borrelplank die we met alle kinderen verzorgden en toen was het al snel weer laat. 

jkz

borrelhapje groente

Zaterdag

Nadat ik ‘s morgens een uur gezwommen had (1800 meter) was het tijd voor ontbijt. Niet lang daarna vertrokken we, zonder Sterre, naar mijn ouders in Zeeland. Mijn moeder werd 71 en dat moest natuurlijk gevierd worden. Sterre kon niet mee, zij zit op school in de toneelgroep en er is komende week een voorstelling die 3 keer wordt gespeeld. Dus het hele weekend waren er generale repetities. Bij mijn ouders was het gezellig. Er waren natuurlijk bolussen en eind van de dag kwam er nog meer familie en kennissen van mijn ouders, die ik al lange tijd niet had gezien. Rond half 8 gingen we weer naar huis. 

verjaardag anja 71

Zondag

Mijn schoonmoeder is maandag jarig en vierde dat op zondag, samen met mijn schoonvader, die ook deze maand weer een jaartje ouder wordt. In de ochtend liep ik voor het eerst sinds maanden weer eens 10 km hard. Geen geweldige tijd, want ik heb er niet echt voor getraind, maar ondanks dat was ik toch trots op mezelf dat het lukte. Ik had de afgelopen weken er wel een beetje naartoe gewerkt, steeds al rond de 6 en de 8 km Ik heb via Marktplaats toch nog een kaart weten te scoren voor de CPC volgende week zondag, dus die ga ik weer lopen. Verder is het hele event uitverkocht. In de middag gingen we dus op verjaardagsvisite. Dat was wel even gezellig. We bleven daar ook eten en zijn eenmaal thuis eigenlijk gelijk allemaal richting bed gegaan. 

verjaardag ien

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #475
Volgend artikelDeze apps kunnen je helpen om nieuwe skills te leren
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in