Foto weekoverzicht Judith #477

hardlopen maart 2024Een drukke (werk)week, opnieuw, en het houdt voorlopig ook nog niet op als ik in mijn agenda kijk 🙂 Toch heb ik ook wel lekker kunnen sporten en leuke dingen gedaan. Bovendien was het ook een bijzondere week hier in het gezin. Vanwege Lenthe èn vanwege Sterre, die de toneelvoorstelling deed waar ze al een aantal maanden aan werkt op school. Oh,en de zon scheen zaterdag ook de hele dag, dat wakkert het lente-gevoel aan en dat is heel welkom. Al met al een mooie week dus!

Lees ook: Foto weekoverzicht Judith #476

Maandag

De wekker ging weer vroeg. Ik had een dag bomvol afspraken, zoals vaak op maandag. Mijn plan was om tussendoor filmpjes en foto’s te maken, maar dat vergat ik in alle drukte en hectiek. Zelfs ‘s avonds ging de drukte nog door, want we hadden rapportgesprek voor Fee. Niet dat dat heel spannend was, Fee loopt eigenlijk met alles wat voor op schema, dus geen zorgen verder. Ze heeft eerder wat meer uitdaging nodig. Daarna was ik best moe van de dag. Ik ga nooit zo lekker op extreem volle dagen, maar goed, het is even wat het is. 

Dinsdag

Ook dinsdag was de dag vol en ging het eigenlijk hetzelfde als de maandag. Deze dag kon ik tussendoor nog wel 2 keer naar huis, alleen had ik dan weer een heleboel telefoontjes, waardoor ik alsnog achter mijn laptop zat te lunchen. Overigens waren het allemaal wel nuttige en leuke afspraken, dat helpt. Ook haalde ik tussen mijn afspraken door red velvet cake bij A Piece of Cake in Den Hoorn (daar hebben ze de lekkerste), omdat we iets te vieren hadden. Vanwege het feit dat alles online blijft staan ga ik dat nu even niet met naam en toenaam hier melden, maar wellicht begrijpen jullie vanzelf wat. Wij maken daar altijd een feestje van met Red Velvet cake. Ik had ook nog een rode gerbera gehaald en Sterre kwam met en donut met rode sprinkels aanzetten. Superlief. 

Red Velvet Cake Den Hoorn

Woensdag

Een spannende dag voor Sterre! Al maanden werkt ze op school aan een toneelvoorstelling en deze week zijn er 3 dagen uitvoeringen. Op woensdagavond de eerste. Wij hadden natuurlijk kaartjes en zelfs Fee mocht dit jaar mee. Het was superleuk om te zien en ik ben als moeder apetrots op Sterre. Ze deed het geweldig! Overdag was ik gewoon aan het werk, in de ochtend achter de laptop, in de middag op een school. Rond de lunch rende ik een rondje in de zon, het zag er zo lekker uit buiten en het was fijn om even mijn hoofd leeg te maken. 

Toneel Sterre 2024

Donderdag

Mijn vrije dag! Zoals altijd zat ik tot 11 uur toch weer te werken. Eerst een telefoontje met mijn manager, daarna nog een online MDO en toen heb ik de laptop dichtgeklapt en ben ik voor het eerst sinds eind januari weer eens naar de sportschool geweest. Het kwam er gewoon overdag steeds niet van om te gaan, en ‘s avonds ging ik dan meestal liever weer op de crosstrainer thuis staan dan helemaal naar de sportschool toe. Toch wil ik het weer op gaan pakken, al is het maar 1 x per week. Dat betekent dat ik dus moet proberen om geen afspraken meer te maken op donderdagochtend haha. Dat wordt een uitdaging, want het is steeds erg druk op mijn werk. 

Vrijdag

Mijn vrije dag en die was dit keer ook echt vrij. Ik had geen afspraken. Ben eerst naar de sportschool gegaan en daarna heb ik aan de eettafel lekker zitten schrijven. Lenthe had een feestje, dus haalde ik Fee van school op. Ze was een beetje narrig, want ze wilde eigenlijk ook ergens gaan spelen. Dat kon niet, omdat ik op tijd weg moest ‘s avonds en er dan niemand was om haar op te halen. Daarnaast is ze ook altijd heel moe aan het einde van de week, dus het was sowieso beter om even rustig aan te doen. Toen ze na een uur bijtrok hebben we nog wel gezellig zitten praten. Om 6 uur gingen Maik en ik zijn ouders ophalen voor en etentje in Amstelveen bij FÊTEVIS. Dit nieuwe restaurant werd geopend die dag en is van Peter Lute en zijn dochters. Die meisjes zagen wij vroeger altijd op de verjaardag van Maiks broer, dus Maiks ouders kennen ze ook. Dus we vonden het een leuk idee om ze daar mee naartoe te nemen. Het was heel geslaagd, we hebben echt fantastisch lekker gegeten. Aanrader!

fetevis

Zaterdag

Het was een beetje een lummeldagje. Ik ging zwemmen in de ochtend, maar heb de rest van de dag vrij weinig gedaan. Een spelletje met Fee, een beetje gelezen, lekker in de zon gezeten, dat soort dingen. Het was tenslotte heerlijk weer. Ik heb nog wel even de tafeltjes buiten schoongemaakt, die waren zwart geworden na een hele winter buiten. Ik denk zelfs dat ze nog wel een nieuw likje verf kunnen gebruiken. Ook nog een poosje met de buurvrouw staan kletsen. Zo kwam ik de dag wel door. ‘s Avonds maakten we met z’n alleen weer een borrelplank en deze nuttigden we uiteraard tijdens de Grand Prix. Die vrij saai was met Max die als een speer er vandoor ging. 

Eerste lentezon 9 maart 2024

Zondag

CPC dag! We begonnen de ochtend met een verjaardag bij de buren. We bleven maar een uurtje, want om kwart voor 12 bracht Maik mij naar het Malieveld in Den Haag voor de City-Pier-City 10 km. Vorig jaar liep ik ‘m ook, dit jaar had ik een kaart via Marktplaats gekocht. Op het laatste moment nog besloten dat ik ‘m ging lopen. Nu was ik een stuk minder getraind dan vorig jaar. Toen liep ik regelmatig een 10 km, nu had ik de laatste in september gelopen en vorig weekend een keer om te kijken of het lukte. Tussendoor natuurlijk wel gewoon gesport: sportschool, zwemmen, crosstrainer thuis en 1 a 2 keer per week een 5 km gerend. Dus conditie heb ik wel, maar een lange afstand is toch weer een ander verhaal. Gelukkig ging het gewoon, ik was een stuk minder moe dan vorig jaar, omdat ik iets langzamer liep. Kwam ook, doordat het heel erg druk was en je lastig kon inhalen op sommige stukken. Al met al had ik er 1 uur en 4 minuten over gedaan (vorig jaar binnen het uur), maar ik was toch trots dat ik het gefixeerd had na zoveel minder trainen vooraf. Maik kwam me ook weer ophalen en na de lunch gingen we nog even naar Delft om olijfolie en koffiebonen. De rest van de middag was ik eigenlijk best moe, dus ik heb niet zoveel meer gedaan. Ik heb alleen nog een nieuw Pinterest account aangemaakt voor Mooieplekkenopaarde.nl. Hier komt alle reisinspiratie op zonder kinderen. Volgen mag 🙂

CPC 2024 10 km

Pinterest mooieplekkenopaarde

Vorig artikelCrypto’s sparen met weinig risico via de DCA methode
Volgend artikel8 x leuke blotevoetenpaden in Nederland en België
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in