Handige speeltjes voor in de slaapkamer

Vroeger ging de aanschaf van speeltjes voor in de slaapkamer toch meestal een beetje stiekem. Er was geen internet, het kopen van een adult magazine was al een hele onderneming volgens mij. Ik heb het wel gehoord van vroegere vriendjes toen ik in de puberteit zat: stiekem zo’n winkel in, nog veel stiekemer rondkijken en tegelijkertijd je oren en ogen gespitst houden om te zien of er geen bekende aan kwam.

Condooms kopen

Het kopen van condooms was ook zo’n ding. Het liefst haalde je ze uit de automaat. Anders ging je het beste naar een drogist in een compleet andere plaats dan waar je woonde, zodat elke mogelijkheid dat je een bekende zou tegenkomen uitgesloten was. Je wist niet hoe snel je jouw gekochte rubbertjes weer in je broekzak moest laten verdwijnen en je liep zo nonchalant mogelijk de winkel uit. Zo, die had je in ieder geval. Kon je mooi goed voorbereid op vakantie. Waar ze trouwens meestal gewoon ingepakt bleven, maar hee, je kon wel mooi opscheppen tegen je vrienden en vriendinnen dat je die dingen op zak had!

Anoniem online winkelen

Tegenwoordig heeft de jeugd het een stuk makkelijker. Je kunt alles online bestellen. Nou realiseer ik me dat dat tegenwoordig ook nog best een dingetje is, want je ouders ontvangen de post en stel dat ze het per ongeluk openen? Ik heb wel gehoord dat alles heel discreet wordt verpakt, dus daar geen zorgen over. Woon je lekker op jezelf, dan maakt het natuurlijk niks uit en kun je via het wereldwijde web je gang gaan.

Handige speeltjes voor in de slaapkamer

Dat seks sells is allang duidelijk. Niet voor niets schieten de online winkels waar je handige speeltjes voor in de slaapkamer kunt kopen als paddenstoelen uit de grond. En toegegeven, dat is ook hartstikke handig! Uit onderzoek is gebleken dat maarliefst 56% van de stellen ooit iets heeft bestelt, en waarom ook eigenlijk niet, als dat je seksleven verrijkt? Een van deze online winkels is Easytoys.nl. Je kunt er bovendien momenteel een goed gevulde goodiebag winnen om de hete zomer door te komen!

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #131
Volgend artikelZindelijkheidstraining, zo werkte het hier
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in