Foto weekoverzicht Judith #74

weekoverzicht-74Wat jammer dat het warme weer voorbij is hè? Ik kan er zo van genieten. Dan ziet het leven er een heel stuk zonniger uit. Lekker buiten zijn, op de fiets naar mijn afspraken enzo. Helaas is het nu somber als ik naar buiten kijk.

Maandag was het superlekker weer, maar ik moest wel werken. Ik had een drukke dag ook, dus niet echt tijd om van de zon te genieten. Ik ben heel vroeg in de ochtend eerst nog even naar de sportschool gegaan, de rest van de dag sjeesde ik van afspraak naar afspraak.

Dinsdag begon ik de ochtend met aardbeitjes. Wist je dat Fee deze ook heel lekker vindt èn ze het woordje aardbei zelfs kan zeggen? Zo grappig.

zomerkoninkjes

Ook dinsdag had ik een drukke dag. ‘s Middags moest ik bovendien ook nog met Yuren naar de Vrije School in Delft. Hij ging er kennismaken, omdat hij daar misschien volgend jaar heen gaat. Deze school is dichter bij ons nieuwe huis. Voor de andere kinderen is er helaas (nog) geen plek. Yuren gaat volgende week een paar dagen meedraaien, om te kijken of hij er past. Als dat zo is, gaat hij na de zomer daar starten.

widar‘s Avonds dronk ik nog een lekker glas sangria op het terras. Ik ga dat terras wel missen hoor. Over 3 weken zitten we al in Delft!

sangriaatje

Woensdag begon ik de ochtend met een vergadering. Daarna reed ik even naar Wendy. Ze was jarig en ik had een bloemetje voor haar gekocht. Ik bleef even kort een kopje thee drinken, en toen moest ik weer door naar mijn volgende afspraak. Het was een fijne onderbreking van mijn werk, zo eventjes met een theetje in de tuin zitten daar.

wendy jarig
Foto by Wendy de Boer

Maik was die dag niet fit en dus thuis gebleven. Hij was koortsig en had overal spierpijn. Daardoor moest ik ‘s avonds alles alleen doen, best pittig met 4 kindjes die moe zijn! Ik was blij toen ik ze allemaal op bed had om 20.00 uur…

Donderdag hoefde ik niet te werken. Ik kocht ‘s morgens rabarber en kruisbessen bij de groenteboer bij de school van de kinderen. Daar ging ik die dag mee kokkerellen. Ik maakte kruisbessentaart en kookte de rabarber.

rabarberkruisbessentaart

‘s Middags ging ik nog even naar het Kyocera-stadion met Fee in de draagdoek. Ik ben voor mijn werk een evenement aan het organiseren dat daar gaat plaatsvinden. Als enige van de werkgroep had ik de locatie nog niet gezien, dus ik vond het wel nuttig om mee te gaan naar deze afspraak. Tof om daar te staan!

kyocerastadion

Vrijdag smulde Fee van de rabarber (als enige van ons gezin, iedereen vindt het te zuur) en van de kruisbessentaart.

feetje eet rabarber

Ik maakte parmezaanse kaaskoekjes en deed wat laatste voorbereidingen voor het verrassingsfeestje dat ik voor mijn vriendinnetje Niky organiseerde er gelegenheid van haar 40e verjaardag. Moeilijk om mijn mond te houden, maar het is gelukt!

parmezaanse kaaskoekjes met zaden

We aten ‘s avonds frietjes van de Frietwinkel. Kost een paar centen, maar dan heb je ook wat zullen we maar zeggen…

frietwinkel

Zaterdag had ik niet al te best geslapen. Fee lag constant overdwars in bed en met haar voeten in mijn gezicht of met haar hoofd mij uit bed te duwen.

feetje sleeping

Ik werkte wat aan artikelen over de leukste theetuinen en Maik ging met Yuren naar zwemles.

feestje 40 nik

Zondags was de dag van het surprise feestje voor Niky. Ze was in mei 40 geworden. Ze riep al jaren dat ze op haar 40e een feest zou geven, maar toen het eenmaal zover was had ze allerlei smoezen waarom ze het niet zou doen. Ze was zelfs op vakantie, waardoor haar verjaardag eigenlijk min of meer geruisloos voorbij was gegaan. Met hulp van haar man heb ik de afgelopen weken het feestje georganiseerd èn oppas geregeld, zodat ze als cadeau ook nog een nachtje in een toffe Bed & Breakfast konden slapen.

In de ochtend moesten we natuurlijk alles klaar zetten, en om 3 uur was het dan eindelijk zover. Het was heel goed geheim gehouden, dus ze had geen idee wat er ging gebeuren en haar reactie was dan ook erg leuk. Het was een gezellig feestje, met veel oude bekenden van de middelbare school.

meiden westkapelle 40

Voor we het wisten was het alweer 7 uur en tijd om op te ruimen. Ik heb de kinderen op bed gelegd en ben daarna ook als een blok in slaap gevallen!

juut en fee
Ik zette voor de grap weer eens een foto van Fee en mij naast elkaar.
Vorig artikelZelf banketbakkersroom maken
Volgend artikelDe leukste thee- en pluktuinen van Zuid-Holland
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in