Cardamom

Hoe fijn is het niet voor ons drukke ouders, om niet op tig verschillende sites naar geboortekaartjes te hoeven zoeken? Gewoon 3 fantastische ontwerpers bij elkaar. Drie creatievelingen, 3 stijlen en dus de mogelijkheid om precies die designer te kiezen die bij jouw gezin past. Dat kan tegenwoordig via Cardamom. Hier vind je drie grafisch vormgevers (allen zelf moeder) met ieder een unieke collectie geboortekaartjes. Door de krachten te bundelen vind je op deze pagina de allermooiste en meest bijzondere geboortekaartjes. De perfecte plek om je zoektocht naar dat hele speciale geboortekaartje dat jouw kindje gaat krijgen te starten. En grote kans dat je tegen je wederhelft roept: schat, we stoppen met zoeken, ik heb dè site gevonden!

Namens Cardamom mag Hip & Hot 3 setjes wenskaarten weggeven. In dit setje zitten van iedere ontwerper 3 kaarten, zodat je kunt kennismaken met Cardamom. Je moet er natuurlijk wel even iets voor doen. Laat via dit formulier weten hoeveel kaartjes er op de homepage van Cardamom staan. Deze actie loopt tot 10 december 2010.

Vorig artikelSfeervolle lantaarntjes
Volgend artikelMaak zelf een shirt met afbeelding van sinterklaas of Piet
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in