Wij houden van oranje…

Weten jullie nog dat ik een tijdje geleden schreef over Tulpjes.nl? Die leuke oerhollandse website waar je terecht kunt voor grappige tulpcorsages enzo? In de tussentijd is Tulpjes nog hipper geworden, want ook het TV-programma  “Ik hou van Holland” heeft deze tulpjes ontdekt. De deelnemers dragen deze tulpjes namelijk! De tulpjes zijn natuurlijk ook leuk als magneetjes, op cadeautjes en voor allerlei leuke gelegenheden, zoals bruiloften, feestjes en… natuurlijk Konininginnedag en het WK! Speciaal voor deze gelegenheid zijn er hippe oranje-artikelen verkrijgbaar, om er helemaal mooi oranje bij te lopen straks. Hetzelfde geldt trouwens voor Holland in Huis. Deze webshop met interieurstickers gaat de komende maanden ook op de oranje-toer! Verkrijgbaar zijn ontzettend leuke Koniniginnedag en WK-stickers. Als je ze op een stuk MDF of plexiglas plakt en deze voor je raam of in je woonkamer zet bij een avondje voetbal, heb je er jaren plezier van. Na de oranjefeesten zet je ze in de schuur om ze er het jaar erop weer uit te halen. Ik vind eigenlijk alle stickers leuk, maar ik heb toch altijd een zwak voor teksten en vind dus het Wilhelmus helemaal super! Maar ook de voetbalstickers zijn geweldig om op je raam te plakken tijdens het WK. Als er nog wedstrijden zijn wie de mooist versierde oranje-straat heeft, dan kan ik je deze stickers zeker aanraden om kans te maken op de winst!

Voor Hip & Hot is er een leuke samenwerking ontstaan tussen Tulpjes en Holland in Huis. Zij hebben namelijk samen een hip oranje-pakket samengesteld en daarvan mag ik er 2 verloten! Deze actie gaat iets korter dan normaal lopen, zodat je het pakket op tijd in huis hebt voor Koninginnedag natuurlijk. Je moet er nog wel even wat voor doen. Laat ons namelijk via dit formulier weten wat de overeenkomst is tussen Tulpjes en Holland in Huis. Op 28 april kies ik uit de goede inzenders 2 winnaars die er knetterhip kunnen bijlopen straks met de oranje-feesten!

Vorig artikelFou de Feu
Volgend artikelTas in Tas
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in