Foute kersttrui blijft hip

grijze-kersttruiIk dacht dat de foute kersttrui zo langzamerhand wel een beetje achterhaald zou zijn. Niets is minder waar! De foute kersttrui blijft hip. Steeds meer winkels presenteren een lijn foute kersttruien en ze worden massaal gekocht. Van duur tot goedkoop, voor ieder budget is wel een foute kersttrui te koop. Foute kersttruien worden al gedragen in de wieg, maar ook door de senioren die deze kersttrend ontdekt hebben! Heb jij zelf eigenlijk al een foute kersttrui? In deze blog geef ik tips voor leuke foute kersttruien voor zowel kinderen als volwassenen.

De foute kersttrui blijft hip

Kinderen vinden de foute kersttrui sowieso te gek. Kinderen houden immers van kleur en afbeeldingen, en beide ingrediënten zijn bij de kersttrui goed vertegenwoordigd. Bovendien zijn ze natuurlijk lekker warm. Heel welkom in de winter, waar de temperatuur toch snel richting nulpunt daalt op sommige dagen.

De leukste foute kersttruien voor kinderen

Ik zocht specifiek naar foute kersttruien voor kinderen en vond er 5 die de moeite waard zijn om te vermelden.

foute-kersttruien-voor-kinderen

 1. Bij de H&M zag ik Rudolph the Rednosed Raindeer. Een mooie bruine trui met een afbeelding van Rudoph erop. Voor de kleintjes, want hij gaat maar tot maat 92. Van heerlijk zacht katoen.
 2. De HEMA gaat voor knalrood met een sneeuwpop. Heel schappelijk geprijsd.
 3. Name it heeft een mooie donkerblauwe met een kerstsok erop. Wat ik leuk vind aan deze print, is dat het wat minder schreeuwerig is dan de meeste kersttruien. Ook verkrijgbaar in groen met een kerstman en rood met een rendier.
 4. Een heel kerstig tafereeltje vind je op deze donkerblauwe kersttrui van de HEMA.
 5. Deze vind ik echt superleuk! Grijs met allerlei kerstafbeeldingen op de trui. Ook bij H&M trouwens.

foute-kersttruien-voor-vrouwen

De leukste foute kersttruien voor vrouwen

Ook voor ons vrouwen zijn er grappige kersttruien te vinden. Van echt heel fout, tot minder fout en zelfs gewoon echt heel leuk. Welke kies jij?

 1. De eerste vind ik meteen heel leuk, donkerblauw met grote kerststerren. Staat mooi op een spijkerbroek of een donkerblauwe broek.
 2. Erg grappig is deze van de H&M. De kerstboom/pizzapunt kan veranderen als je de pailletten naar beneden of boven schuift.
 3. Deze van Pull&Bear vind ik echt fouter dan fout. Ik denk niet dat ik echt hoef uit te leggen waarom, toch?
 4. Bij bol.com zag ik eentje die best acceptabel is. Simpel zwart met wat kleine afbeeldingen van een rendier.
 5. Tot slot heeft de Xenos ook een leuke rode kersttrui met Rudolph erop.

De leukste foute kersttruien voor mannen

Natuurlijk willen de mannen er ook hip bijlopen met kerst. Verras je je wederhelft dus met een lekkere foute kersttrui onder de boom.

foute-kersttruien-voor-mannen

 1. Van deze kersttrui kreeg ik echt de slappe lach. Zo wordt je man eigenlijk zelf een kerstboom. Die pompoms eraan, echt te erg gewoon! Hij is zo vreselijk dat je ‘m móet hebben.
 2. Bij Pull&Bear vond ik een kersttrui met een heleboel kerstmannen. Hij is nog best grappig, vind ik.
 3. Bij bol.com kunnen ze er ook wat van. Deze kersttrui met kerstboom en lichtjes komt tot leven door een heuse schakelaar die de lichtjes laat branden. Ik weet zeker: elke man vindt dit fantastisch. Toch? Ook heel geschikt voor naar het werk enzo…
 4. Nou oke, we doen er ook eentje bij die subtiel is. Dit is eigenlijk gewoon een bruine trui, met een subtiele afbeelding van Rudolph the rednosed reindeer erop. Kan prima in de kerstperiode. Ik zeg: dit is er eentje voor mannen die wat minder gevoel voor humor hebben.
 5. Deze trui met sneeuwpop heeft een 3D neus. Doordat het niet specifiek een kerstafbeelding is, kan hij gedragen tot diep in de winter. Is ie echt z’n geld waard, zeg maar.

Ik ben heel benieuwd wie er zo’n leuke trui gaat kopen. Mocht je er eentje voor je man kopen, doe mij een plezier en plaats er een foto van op onze facebookpagina… 

Vorig artikelDe leukste kleurplaten voor Kerst
Volgend artikelDe beste manier om kaarsen te versieren met kinderen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in