Free printable Koningsdag vlaggetjes

koningsdag 2016De Koningsspelen zijn vandaag op de basisschool in volle gang. Sterre deed vanmorgen een optreden voor de hele school, samen met de meiden uit haar klas. De andere kinderen sprongen en dansten vrolijk mee op Hupsakee. Lenthe vond het ontzettend spannend…. Zij stond stokstijf stil en wilde het liefste weer met mama mee. Gelukkig heeft ze een hele lieve juf die haar bij de hand nam en toen wilde ze toch wel blijven.

Ik vind het leuk om dit weekend met de kinderen nog wat vlaggetjes te knutselen, dus ik vroeg Nelleke Wouters om daar een mooi ontwerp voor te maken. And zo she did. Ze maakte twee verschillende versies, ik vind ze allebei erg leuk. Een rood-wit-blauwe vlag met “Leve de Koning” er op en een oranje met kroontjes. Ik denk dat we ze dit weekend allebei gaan maken. Samen met de Caketoppers van Cupkes, waar ik gisteren al over schreef.

Wil jij ook met je kinderen knutselen dit weekend? Deze vlaggen free printable is gratis te downloaden. De oranje vlaggetjes vind je hier en de rood-wit-blauw-oranje hier. Of klik op de afbeeldingen. Even uitknippen en op een touwtje plakken. Zoek er een leuk plekje voor en je slinger is klaar.

Op zoek naar meer leuke Koningsdag Printables? Je vindt ze in deze blog!

vlaggetjesvlaggetjes 2

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here