Free printable Koningsdag vlaggetjes

koningsdag 2016De Koningsspelen zijn vandaag op de basisschool in volle gang. Sterre deed vanmorgen een optreden voor de hele school, samen met de meiden uit haar klas. De andere kinderen sprongen en dansten vrolijk mee op Hupsakee. Lenthe vond het ontzettend spannend…. Zij stond stokstijf stil en wilde het liefste weer met mama mee. Gelukkig heeft ze een hele lieve juf die haar bij de hand nam en toen wilde ze toch wel blijven.

Ik vind het leuk om dit weekend met de kinderen nog wat vlaggetjes te knutselen, dus ik vroeg Nelleke Wouters om daar een mooi ontwerp voor te maken. And zo she did. Ze maakte twee verschillende versies, ik vind ze allebei erg leuk. Een rood-wit-blauwe vlag met “Leve de Koning” er op en een oranje met kroontjes. Ik denk dat we ze dit weekend allebei gaan maken. Samen met de Caketoppers van Cupkes, waar ik gisteren al over schreef.

Wil jij ook met je kinderen knutselen dit weekend? Deze vlaggen free printable is gratis te downloaden. De oranje vlaggetjes vind je hier en de rood-wit-blauw-oranje hier. Of klik op de afbeeldingen. Even uitknippen en op een touwtje plakken. Zoek er een leuk plekje voor en je slinger is klaar.

Op zoek naar meer leuke Koningsdag Printables? Je vindt ze in deze blog!

vlaggetjesvlaggetjes 2

 

 

Vorig artikel7 gratis Koningsdag printables die jouw kind geweldig vindt
Volgend artikelMcGregor kinderkleding
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in