Country Wishes

Nog een geweldige site die je echt een bezoekje moet brengen, is de site van Country Wishes. Ik lees altijd de Bambini en daar kwam ik deze site eigenlijk tegen, omdat ik even wilde kijken naar de sieradenlijn van Mim-pi. Tja, en dan kan ik niet anders zeggen dat ook hier alles helemaal leuk is! Zelf omschrijven ze hun stijl als origineel, creatief en ongedwongen en ik sluit me daar helemaal bij aan. Kinderkleding van leuke merken als Geisha, Pololand, Marco O’Polo, Elle en Jil & Sil, S Company en Porto Azul, maar ook het geweldige merk Cherry on the Pie, Blond Amsterdam en Pip Studio.Natuurlijk ook de nieuwe kleding- en sieradenlijn van Mim-pi, die helemaal leuk is! Je kunt hier niet alleen terecht voor de typische meisjesdingen, maar ook de jongens komen hier aan bod en de mama’s ook! Nadat mijn bestelling was geplaatst, kreeg ik het al een paar dagen later thuis en alles was superleuk verpakt! Dat is toch altijd iets waarvan ik vrolijk word, net alsof je iedere keer weer een cadeautje krijgt terwijl het niet eens voor mijzelf was. Ik hoop daarom nog vaak een bezoekje te brengen aan Country Wishes. Woon of ben je in de buurt van  Almelo, Delden, Haaksbergen, Hengelo of Enschede (outlet), dan kun je natuurlijk ook even langsgaan bij Country Wishes om lekker te shoppen!

Vorig artikelFrutsel & Freubel
Volgend artikelTwinkelbell
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Slechte webshop. Dingetjes besteld en na vier weken nog niet binnen. Er zelf vaak achter moeten aanbellen. Geen aanrader! Slechte communicatie tussen bedrijf en klant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in