Ontwerp je eigen behang

Behang is er werkelijk in alle soorten en maten. Er zijn veel merken die ik leuk vind, zoals Ferm Living, Studio Ditte, Eiffinger, Onszelf, Orla Kiely, Cole & Son en nog veel meer. Wij hebben inmiddels ook al een paar muren behangen en ik ben daar heel blij mee. Behang geeft soms net even die jeu aan een ruimte die je mist bij het verven van alleen een muurtje.

Ontwerp je eigen behang

Wat ik extra leuk vind, is dat je tegenwoordig je eigen behang kunt ontwerpen. Bijvoorbeeld van een foto die je dierbaar is. Of van een mooie tekening. Zo kun je het behang helemaal naar je eigen wens maken. Bovendien: niemand heeft het! Je bent met het ontwerp van je eigen behang echt superorigineel.

Prijs

Je zult misschien denken dat het ontwerp van je eigen behang heel prijzig is, maar dat valt reuze mee. Vanaf ongeveer €30,00 heb je al een rol, terwijl de prijs van merkbehang vaak het driedubbele is. Daar hoef je het niet voor te laten dus.

Waar kun je je eigen fotobehang ontwerpen?

Fotobehang kun je onder andere laten maken bij Reclameland.beBestellen gaat heel eenvoudig via de website. Je kunt zelf het formaat aangeven en de foto uploaden. Daarna gaan zij aan de slag. Op de site staan ook tips voor het beste resultaat. Die moet je natuurlijk wel vooraf doorlezen, want behangen is en blijft een secuur klusje. Er staan ook aanwijzingen voor het aanleveren van de foto. Uiteraard moet het een hoge kwaliteit foto zijn. Voor het mooiste resultaat is het belangrijk dat je je hier goed in verdiept, zodat je niet achteraf teleurgesteld bent over hoe je behang er uit ziet. Ontwerp je eigen behang dus en zorg ervoor dat je iets echt origineels aan de muur hebt! Je zult er niet snel op uitgekeken zijn.

Vorig artikelPlisségordijnen
Volgend artikelKinderen en een mobiele telefoon
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in