Pinco Pallino

In mijn zoektocht naar inspiratie voor het geboortekaartje stuitte ik wederom op een bijzondere stijl. De sprookjesachtige kaartjes van Pinco Pallino zijn heel speciaal. Je kunt er zo in wegdromen. De kaartjes zijn betoverend mooi! Naast geboortekaartjes, is het ook mogelijk een fotoafdruk op canvas te maken. Jouw kind in de hoofdrol in zijn of haar eigen sprookje. Geweldig voor de baby- of kinderkamer. Ik had het eerder moeten weten, want het thema van mijn dochters kamer was “sprookjes”. Voor de grote interne verhuizing waarbij ze plaats moest maken voor de baby die binnenkort gaat komen!

Namens Pinco Pallino mogen wij 50 euro korting weggeven op je bestelling van een geboortekaartje. Ben jij zwanger? Of ken je iemand die zwanger is en nog op zoek moet naar een geboortekaartje? Dan is dit een leuke actie om aan mee te doen. Om kans te maken op deze mooie prijs, moet je ons via dit formulier laten weten wat voor nieuw “sprookjesthema” jij als geboortekaartje zou willen zien. Met een beetje geluk en creativiteit mag jij straks een hip geboortekaartje bij Pinco Pallino shoppen! Deze actie loopt tot 11 mei 2010.

Vorig artikelTas in Tas
Volgend artikelKinderverkleedkleding
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Vraagje, moet er altijd de naam PincoPallino achterop een geboortkaartje staan? invb met de echtheid?
    Deze verzamel ik nl, vandaar m’n vraag, vr gr Hanny Vermeulen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in