Funnyfrog

Wij hebben een abonnement op Blijdorp. We wonen er immers lekker dichtbij, dus we zijn er zo. Bij mooi weer kijken we de buitendieren, bij slecht weer bezoeken we het Oceanium. Onze dochter, die toevallig vandaag 4 jaar wordt, is gek van de pinguins. Ze wil altijd het liefst meteen daar gaan kijken. Soms zegt ze zelfs thuis dat ze alleen even de pinguins wil bekijken. We waren dan ook blij verrast toen Funnyfrog een hip jurkje opstuurde met een afbeelding van, jawel, pinguins! Dochter sprong een gat in de lucht, zo blij was ze. Funnyfrog maakt exclusieve jurkjes voor unieke meisjes. De pasvorm is prima, de jurkjes zijn stuk voor stuk vrolijk. Ook in de was blijft het jurkje mooi, zo heb ik ervaren. De jurkjes zijn heel uniek, want van iedere soort worden er maar 7 verkocht. Ik zou zeker even gaan kijken, want de lente/zomercollectie is juist geplaatst en je vindt er vast iets moois tussen!

Vorig artikelHartjeslollies
Volgend artikelSloffen & schoenen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Wat een geweldige leuke jurkje en leuk dat jullie zo dichtbij Blijdorp wonen, ik ben namelijk “naast” Blijdorp opgegegroeid en mijn ouders wonen er nog steeds en idd we waren er ook altijd te vinden. Ziet er naar uit dat het vandaag een echte pinquin-dag! Lekker kijken bij de buitendieren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in