Gaatjesmakers

appel voor op kapotte broekVoor €4,85 heb je geen nieuwe broek, toch? Yuren viel van de week op zijn knie. Hard. En zijn nog best wel goede spijkerbroek had een gat. Dat vond hij zelf niet erg. Dat zijn knie stuk was, dàt was pas erg. Er kwam nog bloed uit ook. Natuurlijk hebben we eerst de nodige aandacht besteed aan de schaafwond op zijn knie. Kusje, zalfje, pleister. En toen weer lekker verder spelen. Hij was het alweer vergeten. Het gapende gat in zijn broek staarde me de hele dag aan. Ik baalde er van. Zonde van de broek. Nog een van zijn stoerste broeken ook. Plots herinnerde ik mij dat ik nog een setje Gaatjesmakers van Poppedop had liggen. Een prachtige groene appel. Nu ben ik geen ster met handwerken, maar zo’n patcher erop naaien lukt me nog wel. Staat nog hartstikke leuk ook! De broek krijgt nu een 2e leven, eentje na de val. Dat is prima. Kan hij er toch mee doen tot hij er uitgegroeid is. Wil je alle leuke soorten Gaatjesmakers zien? Kijk dan even op de site van Poppedop.

gaatjesmakers

Een Gaatjesmaker voor een kinderbroek winnen? Dat kan! Laat ons via dit formulier weten hoeveel verschillende gaatjesmakers er zijn op de site van Poppedop. Wie weet mag ik er jou dan eentje toesturen. Deze actie loopt tot 16 juli 2013.

voetbal voor op knie

Vorig artikelEasygrow meegroeistapelbed
Volgend artikelDuux babyprojector
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in