Geboortebord

Bij allebei mijn bevallingen was het een beetje teleurstellend wat er aan de overkant van mijn huis zat. De eerste keer woonde ik 5 hoog en keek ik tegen een immens gebouw aan zonder ramen. De tweede keer woonde ik in een nieuwbouw woning met aan de overkant…niets! Er was dus geen lol aan voor mij om aan mijn deur of raam iets te bevestigen waarmee ik van de daken kon schreeuwen dat ik weer mama was geworden. Ik weet nog dat ik dat heel jammer vond. Gelukkig kon ik de laatste keer wel wat blauwe vlaggetjes aan de achterkant van ons huis hangen. Als ik had mogen kiezen, dan had ik zo’n geboortebord geweldig gevonden. Hartstikke origineel en in een handomdraai besteld. Met de naam van je kindje en een ontwerp van Gribbeltje. Wedden dat dat opvalt?! De hele buurt mag het immers weten dat er een nieuwe wereldburger is bijgekomen! Het is bovendien een bijzonder kraamcadeau.

Namens Jouwgeboortebord mogen wij een korting weggeven waarmee de verzendkosten GRATIS zijn. Dat scheelt nogal wat, want die verzendkosten zijn normaal 10 euro. Vul bij je bestelling de code H+H0105 in en bestel snel het allerleukste geboortebord dat er te vinden is!

Vorig artikelHerinneringen op Linnen
Volgend artikelZoku IJsmachine
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in